Yamaha Tracer 9 fiyatı hk

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
canım epey sıkkın, direk konuya gireceğim:

yamaha tracer 9 gt, yurtdışında yaklaşık 15k euro'ya satılıyor. türkiye fiyatıyla 650k tl demek ama türkiye'de 900k+ tl liste fiyatı var.

bu durum normal mi? ya ben bu motoru almaya ne zaman niyetlensem makas açılıyor. yetişmeyi geçtim, yakınına bile yaklaşamıyorum.

honda africa twin'in liste fiyatı ise 773k tl görünüyor.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Tomygun doğru diyor, Yamaha Tracer 9gt lüküs segmentte, yamaha Türkiye piyasasında onu öyle konumlandırmış, az satayım ama zengine sataım o zenginler bakım falan için ille de yetkili servis diye de para harcarlar zaten deyip biz orta sınıfı önemsemiyor artık.

Tamam çok güzel motor ama çok pahalı.

Para biriktirirken yetişmek zor, ille de biriktireyim diyorsanız TL olarak değil de doviz ya da altın cinsinden biriktirin en azından değeri düşmemiş olur.

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Bende sizin gibi düşünüyodum. 610ken fiyatı sıfır mt-09 güle oynaya almayı düşünüyodum. Benim param hazır olana kadar 680 oldu liste fiyatı. İkinci el zaten motor bulamadım çok aradım milleti kimse 10 20 düşmüyor satma derdinde değillerdi.

Valla nasibim yüzüme güldü mü diyim ne diyim. Rutin ilanlarda gezerken çat önüme sıfır bayiden mt-09 ilan düştü direk akşamına motoru aldım.

Ne milletin ağız kokusunu çektim ne kapı kapı gezdim. Sıfır km ben aldım rodajını yaptım.

Çok mu verdim vırt zırt diye düşünürken şuan geldiğimiz durum y-amt 2025 liste fiyatı 907.000tl (710.000tl 2024) oldu. İşin özü nakit varsa o an mantıklıysa alıp geçmek lazım. Zaten vergi muhabbetleri vs. yine fiyatları mancınık etti. Köprüden önce zar zor cıktım valla. İnşallah en kısa sürede istediğiniz motoru alırsınız.

F54

bu gerçeği şimdi mi fark ettiniz ? uzayda mı ikamet ediyorsunuz ? yurtdışı fiyatları ile elbette bizimkiler arasında fark olacak TÜRKİYE de yaşamanın bedeli diyoruz biz buna !!
ülkeyi kainat lideri ekonomist bordo bereli uzun adam yönetiyor

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Millet 9 Gt alamıyor, Diyanet işleri Başkanı istifa etmek için Cebrail'den vahiy mi bekliyorsun? Bekle Ali bekle, üçün birini alırsın.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

yamaha tracer 9 gt, yurtdışında yaklaşık 15k euro'ya satılıyor. türkiye fiyatıyla 650k tl demek ama türkiye'de 900k+ tl liste fiyatı var.

bu durum normal mi? ya ben bu motoru almaya ne zaman niyetlensem makas açılıyor. yetişmeyi geçtim, yakınına bile yaklaşamıyorum.

africanın fiyatı hakkında konu açmak için girmiştim ben de tam şuan ulan bu fiyat ne ya bedava gerçekten param olsa yarın sabah gider alırım

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Beş yıl önceki hikaye.
Bir yıl sonra F-16 diye F4 Phantom itelemişler adama

Son düzenleme:

Yamaha'nın fiyat politikası akıl ve mantık sınırlarını aştı son günlerde. Biz de pek anlam veremiyoruz, yani mesela yeni 9 GT'ye bakıyorum, bir de o paraya sunduklarına bakıyorum, sonra sahibinden'e girip S1000XR bakmaya başlıyorum.

İkinci el 21-22 model düşük km düz 9 veya GT'yi kelepir fiyata denk getirip almak dışında şu an sıfır Tracer almanın hiçbir mantıklı tarafı kalmadı bence.

Aşağı yukarı bu fiyatlara:

- 20-21 model temiz S1000 XR,
- 22-23 model temiz KTM 1290 SAS,
- Sıfır Tiger Sport 800,
- GT parasına 22 model Multistrada V4 Pikes Peak bulunabiliyor.

Şahsen bende yeni Tracer 9'a verecek bütçe olsa, muhtemelen düşünmeden gider XR alırdım. Bu fiyat listesi gerçek anlamda bence fiyasko. 2025 Tracer 9 liste fiyatı 908 bin lira, bu ne lan shjshsd.

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Buydu aslında söylemek istediğim.

Africa twin, xr, ducati dururken tam olarak konumlanmaya çalıştırdıkları yer çok tuhaf görünüyor. Ama gerçekten böyle mi diye sormaktı.

Twin mesela 14.800k usd, neredeyse yakın yurtdışı fiyatları. 1083 cc. tr fiyatı ile karşılaştırınca yamaha tr fiyatı çok yukarda değil mi demekti.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
sorun şu tracer kendini xra v4e rakip olarak görüyor o parayı istiyor ama yakın bile değil olsa olsa f900xr multi v2ye rakip olabilir malum artık yamahanın en büyük motoru r9 mt9 tracer 9 4 silindir crossplaneden vazgeçip r9 gibi daha basit daha genel kitleye hitap eden aletlere yöneldiği sürece ne ducatiye ne ktme ne bmwye rakip olabilir

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bence diğer firmaların fiyatları da tam otursun öyle değerlendirin. Yanlız daha ucuza Africa Twin varken Tracer 9 GT de alınmaz gerçekten - ki AT'den hazzeden birisi de değilim yani.

Motosikleti
K 1600 GTL
2021 de 168 bin Tl ile piyasaya girdi ben ikinci partiden 171 bine almıştım :) bir buçuk sene kullandım şuan liste fiyatı 908 bin olmuş şaka gibi. Şunu söyleyeyim kullanımı sesi keyifli bir motor ama 1 milyon eder mi kesinlikle hayır. Ayrıca illa almalıyım denilecek bir motorda değil emin olabilirsin. O paralara çok güzel Avrupa motorlar var..... Bu arada tabi bir buçuk sene sonra 455 bine sattım :D Yamaha nın asıl güzelliği satarken ortaya çıkıyor.

hocam sen motosiklet fiyatlarına bu kadar şaşırıyorsan bir de otomobil fiyatlarına bak.
aslında 15k euro üzerinde %37 ötv ve %18 kdv yi koyunca hemen hemen 1 milyona denk geliyor. bakıldığında fiyat gayet makul.

daha çok giydirirler umarım.

yamahayı egzotik motorlardan bile üstün gören dırzolara az bile.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aslında patlamayacağını bilsem ben de artık avrupalı alacam da patlar diye korkuyorum.

Kuran çarpsın bundan 1-2 yıl once rüyamda, tuono v4 almışım. gördüğüm en korkunc kabusların başında gelir.
Esentepe maya center ın onunde motor yolda kalmış, hararet yapmış,iett şöfürü bana bağırıyor yolu kapadın.. servise gidiyorum yeni blok lazım diyorlar. AEA nın ustasına gidiyorum ben bunu yapamam motor değişecek diyor off offf offf.bitmek bilmedi rüya..

aslında patlamayacağını bilsem ben de artık avrupalı alacam da patlar diye korkuyorum.

Kuran çarpsın bundan 1-2 yıl once rüyamda, tuono v4 almışım. gördüğüm en korkunc kabusların başında gelir.
Esentepe maya center ın onunde motor yolda kalmış, hararet yapmış,iett şöfürü bana bağırıyor yolu kapadın.. servise gidiyorum yeni blok lazım diyorlar. AEA nın ustasına gidiyorum ben bunu yapamam motor değişecek diyor off offf offf.bitmek bilmedi rüya..
sana hornet lazım, başkası yalan.

Motosikleti
K 1600 GTL
Patlamasından korkuyorsan BMW alacaksın patlasa da borusan yenisi ile değiştirir. Kafan rahat binersin şu fiyatlara japon almak artık akıl işi değil gerçekten bir milyona tracer 9 gt mi alınır yahu.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar