ZX-4RR mı CBR 650 R mı almalıyım ?

Merhaba herkese mutlu pazarlar, motosiklet merakım bundan 3 sene önce çinli 150 cc bir scooter ile başladı yaklaşık 3-4 bin km bu motosikleti kullanıp sattım. Sonra CF moto 250 sr 2 bin km kullandım. Geçen sene de bmw ce-04 alıp 2 bin km kullandım ve geçen hafta sattım. Ce-04 ivmelenme olarak beni son derece tatmin etti tek sıkıntısı elektrikli olmasıydı kullanması da aşırı zevkliydi. Sizce bu tecrübelerimden sonra yukarıdaki iki motordan birini almalı mıyım farklı önerilere de açığım şimdiden teşekkür ederim 😊

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
zx4ün torku çok düşük zaten 650rla aralarında 20 beygir fark var ben kesinlikle 650rı tercih ederdim

Genç bir erkek olsam ilk alacağım motor kawasaki zx 4 rr olurdu belkide son motorunda o olurdu.k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kawasaki'yi sadece malzeme-boya kalitesi için düşünüyorum zaten. Tabi bir de şehir içinde 650r a göre daha az hararet yapar diye.

Motosikleti
cbf 150
Hayat sadece beygir değildir, kawasakinin çevirdiği devir heleki yüksek devirdeki sesini hiçbir cbr da alamazsınız

Kawasaki zx4rr piyasada mühendislik harikası 4 silindir motorla öne çıkıyor, o cc grubunda başka 4 silindir yok diye biliyorum hatta. yüksek devir çevirmesiyle de spor sürüşe daha uygun olur gibi geldi. 650cc ve 400cc de tork farkı silindir hacmine bağlı tabiki olur ama mevzu spor sürmekse Kawasaki yıllardan beri herkesin dilinde gerek sesiyle gerek görüntüsüyle. Benim ehliyet a1 ama a2 olsun Bi sürmek isterdim, son motorum olabilirdi gerçi xxd
(Kawasaki zx ve ninja serileri genel olarak cbr lardan daha çok dikkat çekici görüntü olarak bence)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Kawasaki zx4rr piyasada mühendislik harikası 4 silindir motorla öne çıkıyor, o cc grubunda başka 4 silindir yok diye biliyorum hatta. yüksek devir çevirmesiyle de spor sürüşe daha uygun olur gibi geldi. 650cc ve 400cc de tork farkı silindir hacmine bağlı tabiki olur ama mevzu spor sürmekse Kawasaki yıllardan beri herkesin dilinde gerek sesiyle gerek görüntüsüyle. Benim ehliyet a1 ama a2 olsun Bi sürmek isterdim, son motorum olabilirdi gerçi xxd
(Kawasaki zx ve ninja serileri genel olarak cbr lardan daha çok dikkat çekici görüntü olarak bence)
o kadar bi haber ki zx4rın a2yle sürüldüğünü zannediyor

mümkünse ikisini de dene, hangisinde daha rahat ediyorsan onu al geç. herkes kendi zevkine göre öneride bulunur, sen kendin için iyi olanı seçmelisin.

Motosikleti
Yamaha XSR700
ses dinlemek istersen youtubedan açıp dinleyebilirsin biz motosiklet sürüyoruz
Kullandığın motorun, arabanın güzel sesinin olması sürüş zevkini çok artırıyor. Benim motor cp2 bloklu. Orijinal egzozla hiç ses çıkmıyor. arkadaşımın cp3 bloklu motorunu kullandığımda, daha yavaş bile kullansam sırf verdiği sesten dolayı daha çok zevk alıyorum. O da orijinal egzozlu ama onun sesi daha bi güzel çıkıyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bir Kawa hayranı olarak ben tercihimi Cbr 650 R'dan yana kullanırdım.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Bir Kawasaki sürücüsü olarak E-clutch sistemi beni tavlamıyor değil. Alacaksan E-clutch'lı al

Son düzenleme:
kawasaki 400'lük motor yapmış; ama 1000'lik makina ağırlığında. sırf bu sebepten bile almam ben olsam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar