Akla ziyan ucuzlukta FIRSAT motorları

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her Cuma sabahı size bir adet FIRSAT motoru göndermeye karar verdim.Maksat forumcu arkadaşlara hizmet.

Yalnız lutfen benim dışında buraya fırsat motoru koymaya çalışmayın.Yıllardır motor ve motorculağa gönül vermiş ve piyasayı bilen bir kişi olarak bu iş bende.Sizler yorum yapabilirsiniz, ama ortamı saçma sapan ilanlarla doldurmanıza izin veremem!!

Bu haftanın fırsat motoru TUONO V4 1100 Factory Henüz 7000 KM de 2021 model ve sadece 500.000 TL ! (30 bin iniyor)
Bu fiyata böyle bir motor yok! 450.000 TL ye Hornet mi alacaksınız ? Bir daha düşünün!!! 175 hp diyorum başka da bişey demiyorum.

Sözü daha fazla uzatmadan, İşte o ilan -->>>> https://shbd.io/s/wXIspkHp

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Her Cuma sabahı size bir adet FIRSAT motoru göndermeye karar verdim.Maksat forumcu arkadaşlara hizmet.

Yalnız lutfen benim dışında buraya fırsat motoru koymaya çalışmayın.Yıllardır motor ve motorculağa gönül vermiş ve piyasayı bilen bir kişi olarak bu iş bende.Sizler yorum yapabilirsiniz, ama ortamı saçma sapan ilanlarla doldurmanıza izin veremem!!

Bu haftanın fırsat motoru TUONO V4 1100 Factory Henüz 7000 KM de 2021 model ve sadece 500.000 TL ! (30 bin iniyor)
Bu fiyata böyle bir motor yok! 450.000 TL ye Hornet mi alacaksınız ? Bir daha düşünün!!! 175 hp diyorum başka da bişey demiyorum.

Mübarek gün milleti cehenneme göndermeye niyetli gibisin :) 175 hp motora binmek yürek ister, bilek ister vs. Bende ikisi de yok motor konusunda.
Geçen hafta Kadıköyden çıktım, Silivrideki evime gidiyorum.
240 a çıktım motorumla ve o süratte " sen ne yapıyorsun, karın var çocuğun var, delirdin mi?" diye kendimle konuşurken ibre hala 200-240 arası gidip geliyordu. Hız o kadar iyi hissettiriyor ki kapayamıyorum gazı.
Hülasa; Bahçeye girdim, kapattım motorun üzerini, "satıyorum seni" dedim.

Fiyat güzel ama bence de.
Bu kadar güzl makinayı 500 liraya, bu km de bulmak her zaman denk gelmeyebilir.

arkadaşlar, ilandaki tramersiz ve ilk sahibinden yani tam olması gerektiği gibi.
Tek aklıma takılan o egzoz neden kararmış ? Bunlar olabilecek seyler değil mi ? Sonucta 175 hp, egzoz cehennem sıcaklıklarına cıkıyor

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Burak (Kara olan), valla aklımı çeliyorsun. Sattıracaksın bana Hornet'i...

Bu arada Hornet de referans motosiklet oldu ya, seven de sevmeyen de bizi örnek gösteriyor.

NOT: İlandaki Tuono'yu gözüm tutmadı. Aprilia'cılar ne der bilemem.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Şu motorun naked olması bir bana mı garip geliyor acaba?

Burak (Kara olan), valla aklımı çeliyorsun. Sattıracaksın bana Hornet'i...

Bu arada Hornet de referans motosiklet oldu ya, seven de sevmeyen de bizi örnek gösteriyor.

NOT: İlandaki Tuono'yu gözüm tutmadı. Aprilia'cılar ne der bilemem.
kıskanıyorlar horneti :) 1000 lik motorlarla kıyaslıyorlar.

aahaha

Hornetçilerin gözü yaşlı.

Linuxçu, sen hornetine bir akrapoviç falan tak.Daha uzun yıllar o motoru satamazsın boyle motorlar varken.Geçmiş olsun.

Sevgili Punctum, abi sende arka maşaya metzeller sticker ı yapıştır maşayı biraz kapatsın,gorunmesin.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
aahaha

Hornetçilerin gözü yaşlı.

Linuxçu, sen hornetine bir akrapoviç falan tak.Daha uzun yıllar o motoru satamazsın boyle motorlar varken.Geçmiş olsun.

Sevgili Punctum, abi sende arka maşaya metzeller sticker ı yapıştır maşayı biraz kapatsın,gorunmesin.
Ahhh, ahh Burak kardeşim, hiç sorma. Sen tabii yeni olduğundan tanımazsın. Bu forumda @Hırbonen denen bir adam vardı, o yaktı bizi.

Yok Hornet varken başka naked alınır mıymış da, yok efendim Hornet rakiplerini tarumar edermiş de...

O zaman tabii çaylak adamız, ne anlarız motordan, nakeddan? (gerçi hala anlamıyorum ya). Gaza geldik aldık Hornet'i. Halt ettik. Bi de üzerine mono kapak falan aldım, iyice battım. Halbuki o sırada harika Tuono 660 Factory alıyordum, bu Hırbo Aprilia alınır mı falan dedi, yine aklımı çeldi (ilanı da hala yayındadır, o derece harika motordur). https://www.sahibinden.com/ilan/vas...an-aprilia-tuono-660-factory-1111755213/detay

Aprilia'cılar da tabii naif adamlar, kararıma saygı duyup bulaşmadılar bu Hırbo'ya...ee sonuç ortada.

Not: İlan verme demişsin ama arada kaynadı, kusura bakma...

Motosikleti
K 1600 GTL
Ahhh, ahh Burak kardeşim, hiç sorma. Sen tabii yeni olduğundan tanımazsın. Bu forumda @Hırbonen denen bir adam vardı, o yaktı bizi.

Yok Hornet varken başka naked alınır mıymış da, yok efendim Hornet rakiplerini tarumar edermiş de...

O zaman tabii çaylak adamız, ne anlarız motordan, nakeddan? (gerçi hala anlamıyorum ya). Gaza geldik aldık Hornet'i. Halt ettik. Bi de üzerine mono kapak falan aldım, iyice battım. Halbuki o sırada harika Tuono 660 Factory alıyordum, bu Hırbo Aprilia alınır mı falan dedi, yine aklımı çeldi (ilanı da hala yayındadır, o derece harika motordur). https://www.sahibinden.com/ilan/vas...an-aprilia-tuono-660-factory-1111755213/detay

Aprilia'cılar da tabii naif adamlar, kararıma saygı duyup bulaşmadılar bu Hırbo'ya...ee sonuç ortada.

Linkteki bütün yazışmaları tekrar okuttun bana :D O gün insanlar tepki gösterdi filan ama kulakları çınlasın Hırbonen haklı çıktı gene...

İlandaki motor alınıp garajda saklamalık, güneşli pazar günleri gezmelik bir alet. Fiyat da cazip

:d
Pınar hn la yapılan konusmaya sesli guldum.

Şimdi sevgili Punctum, bu arkadaş o zaman için haklı olabilirdi.Ama şu an durum çok farklı. Çünkü premium italyan motorlar satılması gerçekten zor.
Ve ikinci elde bedava fihyatlara gidebiliyor.

Benim çok yakın arkadaşım 2023 model scrambler ı 2200 km de 400.000 e satamıyor mesela.
Gönderdiğin ilan da benzer. adam 2 yıldır sıfır motoru satamıyor,indirmişte indirmiş.Şimdi durum boyleyken gidip hornet alınır mı allasen ?

elindeki motor da çok kötü değil ha.Dediğim gibi çok kafaya takıyosan stciker yapıştırabilirsin, havalı oluyor yapanları gordum.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Yalnız devir sayacı hariç makine tatlıymış.

bu fiyata bu motora hiç bir şey olmadıysa bir şey olmuştur.

evet işte bu fiyatlandırma stratejisi konusu.

Bir mal gereğinden fazla düşük yazılırsa insanlar ya acaba bunda bir yamuk mu var, neden bu kadar ucuz diye düşünür durur.
Ama şunu unutmamak lazım; siz boyle dusunurken cillop gibi mal kaçabilir.

İlandaki cillop mu bilemem, açıklamaya göre öyle.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu motorun naked olması bir bana mı garip geliyor acaba?

bu makina çoook manyak bişey.

Bunu al, Miami de dolaş sırırtmaz. Öyle bir makina.Nesini beğenmedin pokemon kardeş ?

... premium italyan motorlar satılması gerçekten zor.
Ve ikinci elde bedava fihyatlara gidebiliyor.
...
ama hornet öyle mi, peynir ekmek gibi satılıyor :) ben tok satıcıyım sadece.
galericilere, ehliyet kurslarına ölü fiyata vereceğime gerçekten kullanacak adama uygun fiyata veririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar