- Konu Yazar
BAŞTAN BELİRTİYORUM video İngilizce bu yüzden sağda dil seçeneğinden birleşik krallık seçeneğini önce seçip ONU otomatik Türkçe alt yazıya çeviri seçmeniz gerekiyor.
Otomatik vites opsiyonu olduğu için.nt1100 neden sport tourer sınıfına girmez, bilenler açıklayabilir mi? ciddi soru, dalga amaçlı değil.
Bu arada Video da ki'ler Otomatiğini de hiç beğenmemişler.Otomatik vites opsiyonu olduğu için.![]()
(Latifedir...)
benim de o yüzden damarıma dokundu zatenOtomatik vites opsiyonu olduğu için.![]()
(Latifedir...)
allah nasip etsin öyle arkadaşlar da biraz geç de olsa varırız köfteciye. sol ayak ve sol el de yorulmamış olur hem.Honda Nt 1100 biraz daha halim selim, efendi adam işi. Kawasaki Ninja 1100 ve Suzuki Gsx-S1000 Gt de dötündeki kıllar ağarmış olmasına rağmen içindeki itlikten kopukluktan vazgeçemeyen adam işi.
30 senedir arkadaş olup da motor tepesinde beraber vakit geçirmiş 3 arkadaş düşünün; Pazar öğlen Kadıköy'de buluşup Sapanca'da ıslama köfte yiyecekler, Kawa ve Suzuki kullananlar Sapanca gişelerdeyken Nt 110 kullanan arkadaş Viaport'un oraya daha yeni varmış olacaktır.
Kaan abi o zaman hayabusa hayirli olsun diyelim miHonda Nt 1100 biraz daha halim selim, efendi adam işi. Kawasaki Ninja 1100 ve Suzuki Gsx-S1000 Gt de dötündeki kıllar ağarmış olmasına rağmen içindeki itlikten kopukluktan vazgeçemeyen adam işi.
30 senedir arkadaş olup da motor tepesinde beraber vakit geçirmiş 3 arkadaş düşünün; Pazar öğlen Kadıköy'de buluşup Sapanca'da ıslama köfte yiyecekler, Kawa ve Suzuki kullananlar Sapanca gişelerdeyken Nt 110 kullanan arkadaş Viaport'un oraya daha yeni varmış olacaktır.
Benim için çok hızlı, hakim olamam ben Hayabusa'ya. İlla ki imansızca o gaz kolunu çevireceğim.Kaan abi o zaman hayabusa hayirli olsun diyelim mi
Hem yasli,hem beyaz killi,hem de keserli baltali kombo![]()
Fransız doğa bilimci Jean Baptiste Lamarck tarafından öne sürülen varsayıma göre "Kullanılmayan uzuvlar körelir"benim de o yüzden damarıma dokundu zaten
allah nasip etsin öyle arkadaşlar da biraz geç de olsa varırız köfteciye. sol ayak ve sol el de yorulmamış olur hem.
Elektrik arızası nedeniyle Kadıköy'den Kozyatağı'na varamaz. Grubun en gerisinde kalır.Mv Agusta Tourismo veloce?
Sanırım NT1100 ü bir tek ben beğeniyorum. Herhangi bir yerde test motoru var mı acaba?