Motosikletini Göster !

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi burada kaç yaşındasın?
14 yaşındayım, 2 senedir bira, 1 senedir de sigara içiyorum. (Tuborg Gold'un yeşil renkli kutuda, Efes Light diye beyaz kutulu bir biranın olduğu zamanlardı. Aynı zamanda 33'lük kutu biralar vardı, kutu birayı açtığında kapak dışarıda kalmaz, atılırdı)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
18-20 Olup çok küçük duracakmışın gibi sandım bir an 😅 12 yaşında neden alkole düştün be abi?

O zamanları şu zamanla karşılaştırmamak gerek. Yazlık ortamda elimizi kolumuzu sallaya sallaya aynı yaştaki kız arkadaşlarımızla bara girebiliyorduk. Evet, 13 yaşında bara gidebildiğim kız arkadaşım vardı. Skor yoktu, o ayrı konu. Kışlık ortamda biraz problemdi, kapıda kimlik kontrolü olmazdı ama mekanı polis bastığında 18 yaş altı herkesi toparlar, karakola götürürdü. Bir zamanlar rahmetli ailem beni hep Levent Polis karakolundan çıkarırdı.

Motosikleti
Ns200 15"
O zamanları şu zamanla karşılaştırmamak gerek. Yazlık ortamda elimizi kolumuzu sallaya sallaya aynı yaştaki kız arkadaşlarımızla bara girebiliyorduk. Evet, 13 yaşında bara gidebildiğim kız arkadaşım vardı. Skor yoktu, o ayrı konu.
Çok acayip zamanlarmış ama deli dolu zamanlarmış.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
siz gözlemecilere inat bu aleti tur motoru yapacam bu ay sonuna kadar zincir dişli lastik ayna ve yan çanta da almayı düşünüyorum ondan sonra önce istanbul turu sonra izmir
o6lhzzs.png

Motosikleti
Hero Dash125
Hero dash 125 aga... Almadım daha... Yarın göstertirimg. 🤪 Vallaha da alacağım artık bu motoru.

Motosikleti
Hero Dash125
Ben de perşembe günü alıcam. bayide siyah olsa siyah alacaktım da sadece beyaz varmış.
İyi edersin. Abi symleri inceledim, 125lik makinenin üzerine 200 yazmışlar 170 cc diye satıyorlar. Bu durumdan sonra kesin kararımı verdim. Kullanıcıları alın da alın diye bağırıyorlar. Alıyorum ben yarın.

Motosikleti
Ns200 15"
geçmiş olsun hocam.
Yok abi sanıldığı gibi kaza bela yok, bu motosikleti bu hale getiren ruh hastalığım için şifa diliyorsanız ayrı. :D

Bunun bu halde olmasının sebebi tamamen can sıkıntım başka bir olayı yok, günün birinde marş motoru sıkıntılıydı ve elektrikte şase problemi vardı can sıkıntısına komple indirdim motoru. Daha öncesinde silindir kapağını söktüğümde subapların birinin ucunun kırık olduğunu gördüm, şu an sadece biraz bütçe ayırmamı bekliyor. Yapmışken krank, silindir seti, 4 subap, yağ pompası, egzantrik zinciri, dişlisi, paletlerini ve egzantrik milini yenileyeceğim. Bunları yapmışken bloğun yan kapaklarını, egzozu ve grenajların bir kısmını sıfırdan boyayacağım, arabamın rengi ile motosikletim siyah olduğundan ötürü arabamımın renk tonundan boyamayı düşünüyorum. Günün sonunda hem elektriği hem mekaniği hemde kozmetiği tamamen elden geçmiş bir motosiklet olacak.

Yok abi sanıldığı gibi kaza bela yok, bu motosikleti bu hale getiren ruh hastalığım için şifa diliyorsanız ayrı. :D

Bunun bu halde olmasının sebebi tamamen can sıkıntım başka bir olayı yok, günün birinde marş motoru sıkıntılıydı ve elektrikte şase problemi vardı can sıkıntısına komple indirdim motoru. Daha öncesinde silindir kapağını söktüğümde subapların birinin ucunun kırık olduğunu gördüm, şu an sadece biraz bütçe ayırmamı bekliyor. Yapmışken krank, silindir seti, 4 subap, yağ pompası, egzantrik zinciri, dişlisi, paletlerini ve egzantrik milini yenileyeceğim. Bunları yapmışken bloğun yan kapaklarını, egzozu ve grenajların bir kısmını sıfırdan boyayacağım, arabamın rengi ile motosikletim siyah olduğundan ötürü arabamımın renk tonundan boyamayı düşünüyorum. Günün sonunda hem elektriği hem mekaniği hemde kozmetiği tamamen elden geçmiş bir motosiklet olacak.
Benim RX9 a yapmayı planladığım şeyler gibi bende sökmeye başlayacağım iyice ama param çok yok olan paramı askerden sonrası için cbf almaya bekletiyorum😂😂😂

Motosikleti
Ns200 15"
Benim RX9 a yapmayı planladığım şeyler gibi bende sökmeye başlayacağım iyice ama param çok yok olan paramı askerden sonrası için cbf almaya bekletiyorum😂😂😂
Yapacaksanız direkt girişin yoksa erteleniyorda erteleniyor. Arabasıydı, skuteriydi, bilgisayardı ve televizyondu derken garibime sıra gelmedi.

Yapacaksanız direkt girişin yoksa erteleniyorda erteleniyor. Arabasıydı, skuteriydi, bilgisayardı ve televizyondu derken garibime sıra gelmedi.
Ya hocam aslında elimde bir miktar para var birkaç ay sonra askere gideceğim askerden sonra CBF yi almayı planlıyorum elimdeki Rx9 da bişey yok ama birkaç düzenleme yapmayı planlıyorum. Ama çok teferruatlı şeyler değil 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar