JTI grubu sigaralara 8 TL zam geldi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yakında Philip Morris grubuna da zam gelir. Hey gidi hey biz gençken Winston ucuz olduğu için öğrenci sigarasıydı. Şimdi Marlboro'dan pahalı hale geldi.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yakında Philip Morris grubuna da zam gelir. Hey gidi hey biz gençken Winston ucuz olduğu için öğrenci sigarasıydı. Şimdi Marlboro'dan pahalı hale geldi.
Evet yaa, sigara içtiğim zamanlarda winston marlboro ve Camel'dan daha ucuz diye içiyorduk, kırmızı paket winston, kutu olmayanından. Ne biçim pahalı olmuş.

Zehir içsinler :)) İçkide içmesinler Günah !! Bira içip Deri yelekleri ile elalemin üzerine çiş yapıyorlar. Hatta kompile yasaklansın... komple komple komple
Komple komple komple bitiğiz
Komple komple komple kritiğiz
Komple komple komple tikiyiz..

bin lirada olsa içeceğim..

Motosikleti
D400
Fakir gibi ucuz sigara mı içecektik.

en pahalısını içelim şanımız yürüsün.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sigara çok ucuz. insallah 150 tl den aşağı sigara olmaz.

yıl 2025 ve koca koca insanlar ağzında emzik gibi sigara var. bir de saygısız bunlar açık havada bir keyif yapanazsın.

iş yerinde de her saat başı molaya iner. patron olsam yemin ederim sigara içen adam almam. adam mı yok ya ülkede.

Motosikleti
D400
sigara çok ucuz. insallah 150 tl den aşağı sigara olmaz.

yıl 2025 ve koca koca insanlar ağzında emzik gibi sigara var. bir de saygısız bunlar açık havada bir keyif yapanazsın.

iş yerinde de her saat başı molaya iner. patron olsam yemin ederim sigara içen adam almam. adam mı yok ya ülkede.

içeriz güzel kardeşim, keyfimizi de yaparız. Duraklarda vs. sabit durulan yerlerde ya da kalabalık sokaklarda evet ama uygun açık alanlarda gayette içmek normal birşey.

İçerde sigara içme yasağı olmadan önce mekanlarda bahçe kültürü yoktu; bahçesi olsa bile cogunluk içeri kısma otururdu.

Sigara acık alanda içilecek kanunu cıktıktan sonra sigara içen insanlar bahçede oturmaya başladı; sigara içmeyen tayfa da kalabalık orada diye bahçede oturmaya başladı. sonra da dırdır yapıyorlar.

F54

sigara gerçekten çok ucuz bence en az 5 usd olmalı ne o öyle 2 usd fakir gibi 😆

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Sarmayı öğrenin. Öğrenemezseniz, makinesi var. Hem sarma daha havalıdır.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben yalnızca motorla tura çıkınca sigara içiyorum, ya da uzun tatile gideceksem falan tatilde içiyorum. sigara paketim motorun depo üstü çantasında duruyor. Yarım paket sigara var durduğu yerde değerlenmiş. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar