250cc+, 0 motor tavsiyesi alınır

Herkese günaydın,

Sabah geldim fabrikaya, ofise ilk giren benim daha millet yeni yeni geliyor. Ana bacı bi düz gittim dedim servisçi senin getireceğin saatin ben ya... Motor da yatıyor 1.5 ay oldu. Her neyse, 4 ay sonra motorumun taksitleri bitiyor çok şükür, Voge R125 kullanıyorum, aşırı da memnunum aslında ama büyütmek istiyorum, şu an 9k km'de. 4 ay sonra satıp, sattığım parayı peşinat verip taksitle bir yükseltme yapmak istiyorum. Bütçem 200'e kadar diyebilirim. Zaten çok fazla bi seçenek de yok, Pulsar N250, NK250, CLX250, Dominar D250 falan var.

Sabah sabah canı sıkılanı, bilgisi olanı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
4 ay sonra vergi muhabbeti gelecek cfmoto gibi liste fiyatının altına satılan motorlar liste fiyatına satılacak piyasaya ne olacak belli değil türkiye için 4 ay plan yapmak için uzun bi süre

200 bin ve civarına tertemiz ve sorunsuz Cb250r alınır. Ben olsam direkt onu alırdım.
Merhaba, çok isterim ama 200'ün hepsini nakit veremem malesef, 100 nakit 100 taksit gibi düşünüyorum.
Hepsi nakit olsaydı çok güzel Duke 390 bulunuyordu o paralara, ama öyle bir imkan yoksa ve sıfır olacaksa ben oyumu Bajaj modellerinden yana kullanırım.
Bajaj bana da mantıklı geliyor, kolay da satılır ama NK250 daha sportif, daha uygun duruyor. Fiyatları da benzer zaten, ikisi arasındayım aslında.
4 ay sonra vergi muhabbeti gelecek cfmoto gibi liste fiyatının altına satılan motorlar liste fiyatına satılacak piyasaya ne olacak belli değil türkiye için 4 ay plan yapmak için uzun bi süre
Haklısınız ne diyim, bakıyorum işte şimdiden ne olur ne olmaz diye :)

Motosikleti
D400
hocam 250cc üstü herhangi bir motorun sıfıtrını bulamazsınız o fiyata pek.

Royal enflield hunter alabilirsiniz 350 cc onun da beygiri yeterli gelmeyebilir.

170/180 bin tl'ye demis D400 alıp üstüne güzel bir pantolon ceket çekin derim.

hocam 250cc üstü herhangi bir motorun sıfıtrını bulamazsınız o fiyata pek.

Royal enflield hunter alabilirsiniz 350 cc onun da beygiri yeterli gelmeyebilir.

170/180 bin tl'ye demis D400 alıp üstüne güzel bir pantolon ceket çekin derim.
Merhaba, D400 bütçemi aşıyor bu arada, toplam 200k verebilirim bunun 90-100 civarı taksitle olacak şekilde. Hunter 350 de mantıklıymış, teşekkürler, beygirden yana bir derdim olacağını zannetmiyorum zaten şu anki motorum 15 beygir :D 250cc dahil olacak şekilde bakıyorum aslında orada yanlış yazmış olabilirim, yazdığım motorlar hep bu bütçeye denk geliyor işte zaten çok da seçenek yok dediğim gibi.

Motosikleti
D400
Merhaba, D400 bütçemi aşıyor bu arada, toplam 200k verebilirim bunun 90-100 civarı taksitle olacak şekilde. Hunter 350 de mantıklıymış, teşekkürler, beygirden yana bir derdim olacağını zannetmiyorum zaten şu anki motorum 15 beygir :D 250cc dahil olacak şekilde bakıyorum aslında orada yanlış yazmış olabilirim, yazdığım motorlar hep bu bütçeye denk geliyor işte zaten çok da seçenek yok dediğim gibi.

O zaman royal enfield en mantıklı seçenek. Bayilerde taksit kampanyası var; 100 bin verip üstünü karta taksit yapıyorlar bu markada.

200k direk verebiliyor olsanız 180 e 10 bin kmde 2023 D400 bulabilirdiniz ancak ya kredi çekmeniz lazım kalan tutar için ya da biriktirmeniz.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
o paralara çok da bı secenek yok çin malı alırsın sadece zaten asırı memnunmussun çinden devam et ben olsam pcx alırdım sıfır yolda gıder en azından

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Makinalar arasında kıyas yapmissindir zaten, senin aklına hangisi yatiyosa önce onun servisi,yedek parçası,pazarına bi bak bence bide artcin olacak mı mesela veya bisiler tasicak misin,bu gibi şeylere göre bakmak daha iyi olur gibi.Aksesuar vs takilicak mı mesela, bu sorulara göre bi A4 hazırla bence kendine, cevaplar sonucu zaten seçenek cikiyo ortaya gibi.

Motosikleti
Ns200 15"
Bajaj bana da mantıklı geliyor, kolay da satılır ama NK250 daha sportif, daha uygun duruyor. Fiyatları da benzer zaten, ikisi arasındayım aslında.
Gördüğüm ve duyduğum kadarıyla Cf Moto'da yedek parça pahalılığı ve sıkıntı açma potansiyeli yüksek olan bir modeller olarak görüyorum ve okuyorum. Bajaj'da istediğiniz parçayı istediğiniz zaman bulma potansiyeline sahipsiniz, Bursa'da zaten Ali Şukla'dan istediğiniz parçayı rahatlıkla parçacıların sattığı fiyatın altından sahip olabiliyorsunuz.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
bu saydıklarının arasında en mantıklısı d250 görünüyor. Bulundugunuz yerde eğer servis sıkıntısı yoksa tavsiye ederim

Gördüğüm ve duyduğum kadarıyla Cf Moto'da yedek parça pahalılığı ve sıkıntı açma potansiyeli yüksek olan bir modeller olarak görüyorum ve okuyorum. Bajaj'da istediğiniz parçayı istediğiniz zaman bulma potansiyeline sahipsiniz, Bursa'da zaten Ali Şukla'dan istediğiniz parçayı rahatlıkla parçacıların sattığı fiyatın altından sahip olabiliyorsunuz
Doğru, görünüşe çok aldanmamak lazım yine 6-7 içinde elimden çıkartmayı düşünüyorum zaten. Bajaj mantıklı, N250 şu an bana daha yakın duruyor tabi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Makinalar arasında kıyas yapmissindir zaten, senin aklına hangisi yatiyosa önce onun servisi,yedek parçası,pazarına bi bak bence bide artcin olacak mı mesela veya bisiler tasicak misin,bu gibi şeylere göre bakmak daha iyi olur gibi.Aksesuar vs takilicak mı mesela, bu sorulara göre bi A4 hazırla bence kendine, cevaplar sonucu zaten seçenek cikiyo ortaya gibi.
Evet, aksesuar takmak gibi bir derdim yok, artçım da yok... D250 veya N250 mantıklı duruyor, D250 bi tık daha iyi gibi ama N250 hem görünüşü hem daha hafif kıvrak duruyor falan. Bakalım, bu bütçelerde Bajaj oldukça mantıklı zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu saydıklarının arasında en mantıklısı d250 görünüyor. Bulundugunuz yerde eğer servis sıkıntısı yoksa tavsiye ederim
%50 peşinat kalanı da 12'ye bölüyorlarmış D250'yi, Bursa/Nilüfer'de yaşıyorum yoktur heralde servis sıkıntısı ya :D

Motosikleti
D400
D250 gücüne göre agır bir motor; memnun eder ama bana çok tercih edilebilir gibi gelmedi.

N250'de bence piyasasız bir motor.

Ns200 UG2 geldi bu sene; bu daha mantıklı bir seçim olur. 200cc olduguna bakmayın; n250 ile aynı beygir gücüne sahip.

Sanırım n250 yağ sogutmalı ve 5 vites. uzak durulmalı bence.

Ns200 Ug2 modelinide göz önünde bulundurmak sizin için iyi olabilir.
D250 gücüne göre agır bir motor; memnun eder ama bana çok tercih edilebilir gibi gelmedi.

N250'de bence piyasasız bir motor.

Ns200 UG2 geldi bu sene; bu daha mantıklı bir seçim olur. 200cc olduguna bakmayın; n250 ile aynı beygir gücüne sahip.

Sanırım n250 yağ sogutmalı ve 5 vites. uzak durulmalı bence.
NS200UG2 güzelmiş cidden, ekleyeyim listeye fiyatı da D250'ye göre 15bin lira civarı daha ucuz. Pek fazla ilanı yok ama ben alana kadar çoğalır diye tahmin ediyorum, teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar