- Konu Yazar
Herkese merhaba foruma yeni katıldım. 23 yaşında A2 ehliyet sahibiyim. Rks r250 model bir motorsikletim var. yaklaşık 4 yıldır motosiklet kullanıyorum. Scooter ile başladım yavaş yavaş cc büyüttüm. Bu yaza inşallah uzun yol yapma planlarım var. Beni parça konusunda yormayacak, arıza çıkarmayacak, çıkarsa da rahatça çözebileceğim her ülkede parçasını bulabileceğim bir yol motorsikleti arıyorum. Çok eski motosikletlere girmemekle birlikte Şubat 2025 itibarıyla 250.000TL bütçem var. CC takıntısı olan ya da çok güçlü motorsiklet arayan birisi değilim uzun yolda 120 yapsın, araçların etrafında sıkıştığımda beni bi şekilde oradan kurtarsın yeterli. Zaten çok fazla hız tutkunu olduğum söylenemez. Kafamdaki bazı modeller Jawa rwm500, Royal Enfield Himalayan, CRF250, Suzuki Vstorm 250. Kullanan ya da tavsiye verebilecek olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Boy 1.73 kilo 75. Kafamdaki rota yaklaşık 15bin km yapıyor. 3-4 sene sorunsuz binmek istiyorum. Aracım da Toyota olduğu için Japon modellere şu an daha yakınım çünkü sorunsuz olduklarına eminim. Cevaplayan herkese teşekkürler.