Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Valla benimde kafam karıştı bi yanım şimdilik eski nc al parayı toplayınca sıfır nc veya tracer geç diyor diğer yanımda 10 senelik motor dökülür,himalayan al diyor ama onunda ikinci eli problem olur

Nc çok komplike ve sorun çıkaran bir motor değil. Başınıza bir iş gelse bile her usta onun dilinden anlar ve yedek parçasını bakkalda bile bulursunuz. Kawasaki yetkili servis çalışanının bile "Koskoca Kawasaki bu motoru neden ve nasıl üretmiş?" dediği en sıkıntılı makinelerden biriyle 140.000'i geçtim, motor da 16 senelik, benim motor dökülmemişse 10 senelik Nc'ye hiçbir şey olmaz. Burada esas risk olan Himalayan, çünkü tanınmıyor ülkede. Kullanıcısı az, yedek parça ve servis imkanı kısıtlı.

Motosikleti
D400
s.a.

210 - 240 bin bandında bütçem var. 2016 almak istesemde fiyatlar 260 bin e doğru gidiyor.
2014 eski kasa, 2015 te ufak tefek iyileştirme ve vites göstergesi var sanırım ama 2016 da bagaj hacmi ve güç artmış durumda.

Zorlanmamak için 2014 - 2015 almak istiyorum ama 2016 daki bagaj büyümesi, tasarımı ve az da olsa güç artışı önemli şeyler.

bu model yılındaki motorları kullanıp, "yok abicim çok farketmiyor" diyebilecek var mı yahut "2016 ya o para kesinlikle değer, zorla bütçeni" diye tavsiye verebilecek var mı ?

teşekkürler

s.a.

210 - 240 bin bandında bütçem var. 2016 almak istesemde fiyatlar 260 bin e doğru gidiyor.
2014 eski kasa, 2015 te ufak tefek iyileştirme ve vites göstergesi var sanırım ama 2016 da bagaj hacmi ve güç artmış durumda.

Zorlanmamak için 2014 - 2015 almak istiyorum ama 2016 daki bagaj büyümesi, tasarımı ve az da olsa güç artışı önemli şeyler.

bu model yılındaki motorları kullanıp, "yok abicim çok farketmiyor" diyebilecek var mı yahut "2016 ya o para kesinlikle değer, zorla bütçeni" diye tavsiye verebilecek var mı ?

teşekkürler

2014 ve 2016 arasında sadece kasa makyajı,eksoz değişikliği ve bagaj hacmindeki 1 lt lik artış dışında fark bulunmuyor
Güç farkı yok aynı blok herşeyi aynı.

Geçen motora sis farı takarken elime rh09 un elektrik bağlantısı şeması geçti. Belki birinin işine yarar diye buraya eklemek istiyorum fakat nasıl yapılır bilmiyorum. Pdf formatında ve yüksek çözünürlüklü.
Tarif eden olursa paylaşmak isterim

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
ilovepdf veya türevi bir sitede o pdf'yi jpeg resim formatına çevirin. Ardından hızlıresim sitesine girin, resmi o siteye yükleyin, sonraki ekranda çıkan forum bbcode linkini kopyalayarak burada yazı yazmakta olduğunuz alana yapıştırın. En sonunda da "cevap yaz" butonuna bastığınızda sayfada resim olarak yayınlanır.

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
2014 ve 2016 arasında sadece kasa makyajı,eksoz değişikliği ve bagaj hacmindeki 1 lt lik artış dışında fark bulunmuyor
Güç farkı yok aynı blok herşeyi aynı.
Aslında 2012 NC ile 2025 NC arasındaki fark yok denecek kadar azdır ( kullanım açısından) ufak tefek ilaveler ve teknolojik takviyeler tabii ki var. Ama yola çıkınca fark yok denebilir. Onun için kazasız oynanmamış bir motor bulun km ye çok takılmayın. Ucuz alıp ucuz satarsınız.

Motosikleti
NC750X '22
Selamlar. Daha önce Capra RD konuşulmuş ama, Anlas Viento Turismo deneyen var mıdır? %100 asfalt kullanımında tavsiye eder misiniz? Yerli olduğu için Anlas'a öncelik vermek istiyorum, performans olarak fiyatının karşılığını verse yeter, Road 5'ten üstün olmasını beklemiyorum.

Selamlar. Daha önce Capra RD konuşulmuş ama, Anlas Viento Turismo deneyen var mıdır? %100 asfalt kullanımında tavsiye eder misiniz? Yerli olduğu için Anlas'a öncelik vermek istiyorum, performans olarak fiyatının karşılığını verse yeter, Road 5'ten üstün olmasını beklemiyorum.
Ben anla viento tourüsma kullanıyorum. Motosikleti aldığımda üzerinde geldi. Sadece asfalt için ok. Ama eğer asfalt dışına 100 metre bile çıkacaksanız olmaz.
Islakta çok kötü değil . Virajlarda da çok güvenip yatırmayın. Başımıza iş açabilir.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
anlas çöptür
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2025 öncam arıyorum puıg kappa da olur hıc bır yerde yok alıp kullanan bırı varmı

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
anlas çöptür

2025 öncam arıyorum puıg kappa da olur hıc bır yerde yok alıp kullanan bırı varmı
+1
--
En güzeli yerli distribütörlerden sipariş geçmek.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
+1
--
En güzeli yerli distribütörlerden sipariş geçmek.
yok dıyor

Sezon bitti vs. Derken önümüzdeki sezona motoru yükselterek girmek istiyorum.Bi tane 15 Model 25 binde nc buldum dct şanzıman 310 yazmışlar.Sis farı ve 3lü çanta seti var sizce nasıl fiyat geçilir mi ? Ama anlamadığım 25 bin kmye rağmen motorda silinmedik gidon tuşu kalmamış kmyle oynamış olabilirler mi?
ben 150 bınde sattığım ıntegrayı servıste 49 bınde gordum 2015 model az yakan motor ıcın o km zor ve yazılar asla sılınmez 60 bınden once 5 ıncı nc yı aldım sıfır

Son düzenleme:
Motosikleti
Neye yok diyorlar? Zaten burada olmayacak, yurt dışına sipariş geçecekler, ilk toplu teslimat gönderisine eklenecek. Yurt dışından istediğiniz malı getirmeyeceklerse distribütörlüğünün ne kıymeti kaldı? (Bayılıyorum ya, bizim memlekette her şey -mış gibi...)

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Neye yok diyorlar? Zaten burada olmayacak, yurt dışına sipariş geçecekler, ilk toplu teslimat gönderisine eklenecek. Yurt dışından istediğiniz malı getirmeyeceklerse distribütörlüğünün ne kıymeti kaldı? (Bayılıyorum ya, bizim memlekette her şey -mış gibi...)
valla beklıyoruz 3 aydır 2025 nc camı sadece gp de var kısa kadar gelmezse mecburen gp alacaz

Motosikleti
valla beklıyoruz 3 aydır 2025 nc camı sadece gp de var kısa kadar gelmezse mecburen gp alacaz
Benim DL650'ye Givi'nin Airlfow'unu aldım. >=2017 kasalar ve 180cm altı sürücü boyu için harika ama benim boyum için kurtarmadı. Şimdi GP'nin tur camı + iki yerden bağlanan geniş deflektörünü kombine olarak kullanıyorum ve mükemmel iş gördü. NC için nasıl modeller var emin değilim ama beni motorla uyumlu olanın tasarımı GS'lerin tur camlarından arak gibi duruyor ve çok iyi çalışıyor. GP deyip geçmeyin, güzel ve harika iş gören malları var yani.

Sonradan ekleme: DL650 için olan camın benzer boyut ve şekilde olup da NC'ye uyumlu olanı yok maalesef. NC için olan cam biraz daha dar yapılı bir şey.

Son düzenleme:
Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Benim DL650'ye Givi'nin Airlfow'unu aldım. >=2017 kasalar ve 180cm altı sürücü boyu için harika ama benim boyum için kurtarmadı. Şimdi GP'nin tur camı + iki yerden bağlanan geniş deflektörünü kombine olarak kullanıyorum ve mükemmel iş gördü. NC için nasıl modeller var emin değilim ama beni motorla uyumlu olanın tasarımı GS'lerin tur camlarından arak gibi duruyor ve çok iyi çalışıyor. GP deyip geçmeyin, güzel ve harika iş gören malları var yani.

Sonradan ekleme: DL650 için olan camın benzer boyut ve şekilde olup da NC'ye uyumlu olanı yok maalesef. NC için olan cam biraz daha dar yapılı bir şey.
gp aldım havalar ruzgarlandı artık mecbur kaldım kırılırsa getır yenıssını verırız dıyor mantığa bak

Motosikleti
gp aldım havalar ruzgarlandı artık mecbur kaldım kırılırsa getır yenıssını verırız dıyor mantığa bak
Güle güle kullanın, umarım işinizi görür. NC için yaptıkları nasıl bilmiyorum ama bende olan DL650 tur camı gayet sağlam yapılı, kırılacak gibi durmuyor. Yine de bunlar polikarbonat değil pleksiglas malzeme olduğu için direkt güneş ışığından korumak lazım yoksa zamanla sararıp saydamlıklarını yitirebiliyorlar. (Ayn durum polikarbonat için de geçerli ama bu malzeme UV'ye pleksiglastan çok daha dayanıklı.) (Ben kullanmadığım zaman motorun üzerini hep örtülü tuttuğum için çok sorun olacağını düşünmüyorum, motosiklet gölgede dururken bile eğer üzerinde gökyüzü varsa hatırı sayılır miktarda UV yiyebilir her türlü...)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar