Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

cbr 125 lerin grenajlarının fiyatları ne acaba?
dün dayım benim motorla düştü sağ grenajı çatladı kafa grenajınında sağı çizildi yaptırsam kaça mal olur

arkadaslar buralardayım bıryere gitmedim kısmetse aranıza tekrar dönucem motor garajda yatıyor

ya millet nirdesiniz be yokmu konuşan bu arada arkadaşlr ne yapıyonuz kış aylarna girereken motorla gezen varmı bu arada 5 kasımda antalyada cross yarışşalrı var oraya gideceğim

günlerdir 151 sayfalık cbr forumunu okumaya calısıyorm
2007si bence muhtesem yaza kadar para biriktircem 4500den fazla biriktiremem herhalde sonucta ogrenciyiz annem desteklerse süper olur iste

16 yasındayım daha babamın haberi yok ama üstünde calışıyorm ikna edicem insallah :)
tek korkum 2007nin 5500ytl den fazla olması

yolda gördüüm cbr lerden gözümü alamıyorm resmen
ama işime yarada bayramın ilk günü bjk de bi cbr1000 e o kadar cok bakmısım ki sahibi geldi istersen üstüne binebilirsn dedi cok mutlu oldum
farkındaym cok ezik durumdaym arkadaslarımda dalga gectiler ama üstüne oturmak bile insanı heyecanlandırıyo

Son düzenleme:
isin kötü yanı nasıl o kadar para biriktirebilcegimi bilmiyorm
kendime yasak koydum sırf cbr için
kumpir ayvalık tostu ve canım kantinimden ayrı kalmak zorundayım artık

kıllıtarkan;477505' Alıntı:
Seni ne kadar anladığımı izah edemem :salut:

ağlamayın arkadaşlar ya, beni de ağlatacaksınız :salut:

2007 125R İSTERİM,
2007 125R İSTERİM...:queen:

ya millet nirdesiniz be yokmu konuşan bu arada arkadaşlr ne yapıyonuz kış aylarna girereken motorla gezen varmı bu arada 5 kasımda antalyada cross yarışşalrı var oraya gideceğim

kardeşim ben buralardayım ama motor yok.
bende 125R olsa varya, yaz-kış demicem valla.yerler don olsa bile kullanıcam.ama sonra acilde ziyaretime gelmeyi unutmayın :queen:

Son düzenleme:
üzmeyin kendinizi alırsınız bir cbr :) Bu arada beyler pretorian,boy,ozaktası... Benim motorunda silindirin tam üzerinde deponun altında çıkı çıkı çıkı diye rolantide çalışırken bir ses var. Galiba sübap ayarı yapılması gerekli diye düşünüyorum. Gerçi bakımdan çıkalı 2,000 km oldu daha bu kadar kısa km'de sübap ayarını bozabilirmiyiz ? Gerçi son zamanlarda motoru biraz zorladım. Nabiyim dayanamıyorum :) Ama söz verdim kendime artık sıkmicam yavru kuşumu. bi 10 15 gün sonra bakıma sokmayı düşünüyorum motoru. Acaba bir problem çıkarırmı. ozaktasi abimiz msn'de görüştüğümüzde eksantrik zinciri olabilir dedi ama kafamda dolu soru işareti var nedir bu çıkı çıkı çıkı sesi yahu :) Sabırsız adamım servise gitsem sorun hallolacak ama merak ediyorum... Bu arada ben ara sıra kullanıyorum ama kışın pekte çıkarmak istemiyorum...

egzantrık zıncırı bukadar kısa surede sorun yapmaz dıe duydum(cunku bı arkımın motorundada aynı ses var sanırım, 37000km de olmaz abı erken daha dıolar:))
ama sen bıraz sıkma motoru bakımda cıkar..

Ahh arkadaşlar sizi nasıl anlıyorum ...

Benim de derdim bi CBR 125R ...İnşallah hepimiz kawusuruz çok geçmeden ...

arkadaşlar gaz vereyim size biraz

resimler daha önce yayınlanmış olabilir af ola:rendeer:

bu en son resimde paint olayı vardır kendi kafamı koydum:queen: :queen:

ay ay ay ays..bunlar nasıl cbr125 :-o

Bu resimlerden snra başka motor alınır mı???

dikkat ettim de bathu kardeşimin eklediği resimdeki CBR150 de dikizler ön grenajda ama o mükemmel, olağanüstü, sıradışı, gelmiş geçmiş en ii motosiklet olan :queen: 2007 CBR 125 de dikizler gidonda ben bunu bir türlü anlamıyorum :farao:

bu arada bathu son resimdeki kafa manyak olmuş ama senin boynunda sanki bi sorun var gibi geldi bana :mrgreen:

Wallaa cbr125 aga baska bişi demiorm.. tek geçerim her tür cbr125 daha sonrası için de cbr serisinin dewamı ...

Cansu katılmış bana öbür arkadaşların da katıldığını inanıyorum... :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar