Hayırlı uğurlu olsun çok güzel motor, sağlıkla, keyifle kullanın. Eğitim alıp alıştıktan sonra ekip ike birlikte buralara da bekleriz. Beraberce de sürüp tanışma fırsatı yakalarız.
Hayırlı olsun.
X-max yerine de Crf L ya da Rally alın madem.
Artçısız sürüşlerde keyfin dibine vurun.:queen:
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Selamlar.
hayırlı olsun, DL650 güzel motor, XT de iyi olurdu güzel günlerde kullanın.
Vay ne güzel. Siz bizden eski İzmir'lisinizZaten eski sahibi olan okul arkadaşım İzmir'de yaşıyordu, bizim devrenin motorcu tayfasının çoğu izmirde, ne güzel rotalarda habire gezip duruyorlar.
Sizin Seferihisar'ın Sığacık köyünde 2002 ile 2005 arası 3 yıl kadar deniz kıyısında şimdiki marina olan limanın kıyısında bahçeli bir ev kiralayıp yaşamıştım, o zamanlar motorum yoktu, arabam da yoktu, bisikleitm vardı sadece, bisikletle dolanıyordum oraları, şimdi oralara motorumla gitmek gibi bir hayalim de var.
Vay ne güzel. Siz bizden eski İzmir'lisiniz Mutlaka bekliyorum o zaman üstadım. Biz 2007 de tayin olduk geldik Ürkmez'e yerleştik kaldık buralarda. Ben de Lüleburgaza geldim 2 kere fakat arabayla ailecek geldik. Burgazda çok sevdiğim bir üniversite arkadaşım var, hemen her sene görüşürüz. Genelde onlar gelir bu taraflara hatta o da X-max kullanıyor. Satıp CF-Moto MT 450 almayı düşünüyor
Hayırlı olsun, güzel günlerde binersin inşallah kazasız, belasız. Fakat yenge ile tura çıkmadan önce kendin iyice alış manevra ağırlığına, gidişine, duruşuna. İşin ucunda rezil olmak da var.
Zaten motoru İstanbul'da bıraktım otobüsle döndüm