- Katılım
- 29 Tem 2015
- Mesajlar
- 2,003
- Motosikleti
- NC 750 xdct Norden 901
grenaj kapatıyor orayı
grenaj kapatıyor orayı
21 model dct için akü tavsiyeniz var mı? Motor bende kapalı garajda çok soğukta durmuyor ilk çıkarken sorunsuz. Geçenlerde 0 derece civarı sürüş sonrası kısa bi mola verdim 2 dk en fazla ve çalışmakta zorlandı ayrıca vitese geçmedi uğraştırdı. Motor ışığı yandı; FGM-FI (programlı yakıt enjeksiyonu) Arıza ikaz lambası. Sonra bir daha yanmadı haftaya serviste anlarız durumu buradan da aktarırım ihtiyaç duyan olursa diye.
Akü konusunda fikir bekliyorum servisten mi almak lazım yoksa Bosch’un var 12v 11a 1.600₺
Teşekkürler.
Yolda kaldık maalesef değişemeden. Arabadan nc dct’ye takviye yapılır mı?
2017-2018 arasında led far,showa amörtisör ve tcs farkı var.
2018-2021 arasında 3bg artış 6 kg hafifleme,elektronik gaz kolu ve modlar var.
Sizin tercihiniz ne olurdu çok kararsız kaldık
Yeni kasanın avantajları:
Biraz daha hafif ve biraz daha seri,modlar,elektronik gaz
Dezavantajları ön ve arka amörtisörler 3'er cm kısaltılarak motor yere yakınlaşmış.Fakat bunun sonucunda amörtisör boyları kısaldığından motor dahada sertleşmiş ve altı yere dahada yaklaştığından sürtüyor kasislere.2018 kasaya göre %10-20 seviyesinde daha fazla yakıyor.Motor heybetini kaybetmiş daha küçük gözüküyor.Malzeme ve grenaj kalteside daha düşmüş gibi hissettiriyor.
2018-2020 kasa daha heybetli ve daha konforlu.Fiyatları daha uygun.Hava filtresi daha büyük olduğundan daha uzun süre gidiyor.
Yeni kasa daha çok şehir ve cadde odaklı gibi,2018 kasa ise ben biraz enduroyada gelirim ha diyor tipi ve yüksekliğiyle.
Boyunuz nasıl eğer uzunsanız 2018-2020 kasa tercih edin zira yeni kasa altınızda daha ufak kalacaktır.
2021 o kadar da değecek değil yani
Merhaba. NC 750 X için elcik koruma, çanta demiri ve motor koruma demiri araştırıyorum. Givi, Kappa, Acerbis gibi markalar var. Kullanım memnuniyeti, sağlamlık açısından tavsiyeniz hangi marka olur?
Bir diğer sorum da NC 750 X ile ilgili videoları izliyorum. Navigasyon/telefon tutucu kullanan pek fazla yok gibi. Bana mı öyle geldi bilmiyorum; ama kullanışlı mıdır?
benim nc 750 de sw motech kobra elcik korumalarım vardı otobüs çarpsa birşey olmaz içinden alü çubuk geçiyor tavsiye ederim
Selam,
Aynı sorunları birkaç ay önce yaşadım,servis çok yüksek fiyat verdi akü için.Bosch ve Varta uygun fiyatlı fakat değerleri birebir uygun değil.Ben BS akü aldım,2 çeşidi var biri sulu akü diğeri kapalı akü.Ben kapalı olandan aldım 3bin tl.Kullanmadığım zaman 3 günde bir 10 dakika çalıştırıyorum şimdi.
Selam,
Aynı sorunları birkaç ay önce yaşadım,servis çok yüksek fiyat verdi akü için.Bosch ve Varta uygun fiyatlı fakat değerleri birebir uygun değil.Ben BS akü aldım,2 çeşidi var biri sulu akü diğeri kapalı akü.Ben kapalı olandan aldım 3bin tl.Kullanmadığım zaman 3 günde bir 10 dakika çalıştırıyorum şimdi.
Elcik korumayı kendimiz takabilir miyiz? Servis gerekiyor mu? Teşekkür ederim.
Sitenin konularından birisinde daha evvelbazı arkadaşlar motosiklet aküleri ile otomobil akülerinin farklı olduklarını, motosikleti durduğu yerde rölantide çalıştırmanın motosiklet aküsüne katkıdan çok zarar vereceğini, bu yüzden muhakkak 10-15 dakika motosikletle bir turlamak gerektiğini ifade etmişlerdi.