çocukluk Anilari

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok haylaz bir çocuktum.orta okulda bir gün canım sıkıldı.çıktım okulun arka bahçesine.okulun duvarının arkasında bir inşaat vardı. yerden bir taş aldım rasgele fırlattım.1,2,3 derken birinde, amelenin birine isabet ettirmişim,,,,hööööyyt diye bir ses geldi.kahkahayı bastım tabi.bu çok hoşuma gitti.bunu her tenefüs yapmaya başladım ve çok eğleniyordum.kısa bir süre sonra beni 2. kattan izleyen arkadaşlarım da geldiler ve onlar da inşaata taş atmaya başladılar.(duvardan ötesini görmeden atıyorsun) herifleri defalarca kez vuru vuruvedik...çok güldük çok eğlendik.ben bir süre sonra taş atmamaya başladım.geride kalıp taş atanları izliyor, inşaattan gelen canhıraş vurulma seslerini dinliyor gülüyordum. bir süre sonra cuma günü istiklal marşı okunacağı sırada , müdür yardımcısı küçük sınıflar yandaki inşaata taş atıyorlarmış, hiç yakışıyor mu sizin gibi pırıl pırıl öğrencilere gibi bir eleştiride bulunmuştu baya komikti..daha sonraları o inşatın camları takıldı ve biz hepsini indirmiştik..

yavsen nerdesin ya,gene karı kız peşine gittin demi,hele koyduğum resimlere bi bak be

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet hatunla buluştuk.neyse iyi bi gündü. ne resmi hani nerde?

yav msn yardım ile ilgili topiğe git....çabuk yavvv

ulen nasılda biliyom ama dedim zaten kesin karı kız şiyle uğraşıyodur diye,

bu şimdi kız arkadaşının yanından geldi ya hala onun tesirinde...

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok len ne tesiri.o benim tesirimde.

tesirinde kalacağım hatunla çıkmıyorum ben.

rafi sen olmayınca yazasım bile gelmiyo valla,:p

bu arada son gönderdiğim hatun resmini gördün mü???

yav dün gece senin''pörtlemiş ''lafına yaklaşık 15 dk .güldüm mideme kramplar girdi valla..

Forumdan Uzaklaştırıldı
pörtlemiş lafını normal yaşamda çok kullanırım. 30 u geçen hatunlar pörtlüyo be aaaaaabe.!

ee napacaz o zaman,???? çabuk bi akıl ver bakem...

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla üçe beşe bakmicaksın. önüne gelene yazıcaksın. 10 kişiye yazarsın 9 u red eder, biri çıkar ona da allah bin bereket versin diyip geçiceksin.

yok ben bunu isterim , ben şunu isterim diye bi olay yok. allah o hakkı onlara vermiş. kabulleneceksin.(hem de köppek gibi). ben çok zor kabullnedim ama öyle.gerçekelrden kaçılmaz.

sen de umduğuna değil bulduğuna yani,boşta kalana razı olmak zorundasın.(tabi onun da paşa gönlü seni istese) sistem bu erkek için.acı ama gerçek. (onaylamıyorum ama gerçeklerden de kaçılmaz)

ben böyle sistemin .......

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu sisteme hayatım boyunca inanmadım ve hep inadına tersini yaptım.ama gördüm kü hem bu dediğimi yapanlar kazandı.ben gene uymuyorum ama sen gene de hocanın yaptığını yapma ,, ama dediğini yap derim. gençken onlar güçlü. kuralları onlar koyarlar.oyunu kuralına göre oynamak zorundasın.

Bir mala talep olursa o mal piyasada çoğalır. Bu piyasayı sizler yaratıyorsnuz yani beyler.

kuralsızlıkta bir kuraldır be kanka.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayır .mala talep olrusa piyasada azalır ve fiyatı yükselir. talep eden de ettiğineedeceğine pişman olur.piyasayı biz değil malı piyasaya veren yaratır.biz müşteri kitle oluyoruz bu durumda.onlar karaborsacıysa bizim ne suçumuz var !

ülen bu mevzuda bile karaborsa var yav memlekette,gelde dellenme...

Müşteri mala rağbet etmezse o mal piyasadan geri çekilir. Siz rağbet ettiğiniz sürece aynı malı satarlar, kalitelisini de sunmazlar.

ahanda water bacı geldi.ekip tamamlandı..

ne yani rağbet etmezsek kaliteli mallar'mı olur,ne biçim çelişki bu böle,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Müşteri mala rağbet etmezse o mal piyasadan geri çekilir. Siz rağbet ettiğiniz sürece aynı malı satarlar, kalitelisini de sunmazlar.

avrupada kadına pozitif ayrımcılık uyguladılar. kadın çok güçlendi ve parasına dayanarak özgürlük alanını o kadar genişletti ki ,iki cins de birbirinden ruhen uzaklaştı. katlanamaz oldu.
sonuçta erkekler de kadınlar da eşcinsel arayışlarda buldular kendilerini.

evet mala talep olmazsa mal piyasadan çekilir.ama talep ortadan kalkmaz.çünkü talebi doğuran doğal nedneler ortadan kalkmaz.
mala talep olmamasının sakıncası da ,ihtiyacı karşılayacak taklit ve korsan üretimdir.o da toplum sağlığını bozar yani.(travestiler)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar