Çok haklısınız,peki sonrasında götürdükleri yeri tesbit edilemezmi?
Eğer motoru parçalamay niyetlilerse yarım saat içinde takip cihazını söküp atarlar. Yani hemen haber alıp peşine düşebilmek önemli bu yüzden.
Bazen ıssız bir yere parkedip 1-2 gün gelen giden var mı diye izledikleri de oluyormuş ama anında parçalamaları da olası. Hareket alarmı telefon araması olunca daha zincirleri kilitleri kesmeye uğraşırlarken telefona arama geliyor, hemen balkondan falan bakma müdahale etme şansınız oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------
Kendi bataryası var deniyor ama,aküye yansıması nasıl oluyor.Akü sıkıntısı yaşanıyormu acaba?
Benim xmax kışın 5-6 ay otoparkta duruyordu sonra tek marşla çalışıyordu akü ölmüyordu.
Takip cihazı taktığımda haliyle cihaz aküden az da olsa elektrik çekiyor, motor 3-4 hafta kullanılmadığında akü düzşük uyarısı veriyor ama marş basıyor, bir kere 5 hafta yattı motor, sonra akü düşük uyarısı verdi ve marş basmadı ben de arabadan takviye yaptım. şimdi kışın kullanmadığı için akü şarj cihazı bağladım aküm hep tam dolu halde duruyor.
Takip cihazı varsa en fazla 2-3 haftada bir 20-30km dolaşıp akünün dolmasını sağlamak gerek.