Burada yazınca ne olacak abi?
Gel eylem yapalım meclisi yakalım diyorsan mesaj at.

Burada şikayet etmek bir "gık çıkarmak" değil ki.
Sadece burası değil, her yerde konuşulmalı ve unutulmamalı bu konular.
Geçmişte gördük. Sustuğumuz müddetçe azdılar.
Öyle meclise yürümek falan bunlar doğru hareketler değil.
Konuysa sadece ekonomi değil.
Türk halkını öyle bir şekilde fakirleştirdiler ki, halk artık karnını doyurmaktan başka bir şey düşünemez hale geldi.
Düşünemeyen konuşamayan halkların başına her iş gelir.
Ufuk abi yapacak bişey yok.Ben ne yaptığımı söyliyeyim.Seyrediyorum.Sistemin değişmemesi için tercihte bulunanları özellikle.
Normalde argümanları söyleydi.Sabah kahvaltıda kaç çeşit peynir yiyorsun eskiden böylemiydi benim evimde bile kahvaltıda dört beş çeşit peynir oluyor.
Benim söylemim bu gidişle o peyniridi bulamayacaksın diyordum.
Şimdi geldikleri nokta.2500tl kira veriyordum evsahibi 10000tl yaptı maaş yetmiyor akşam mesai olursa beni yaz diyorlar.
Tabii soramıyorum sabah kaç çeşit peynir yiyorsun diye.
Yapacak şey var. Her zaman yapacak bir şeyler vardır.
Bir kere gidip bir siyasi partiye üye olmak lazım.
Zafer Partisinin söylemleri radikal olabilir. Ama adam doğruyu söylüyor.
O yüzden seçim öncesi sığınmacı ve kaçakları göndermekten bahsedip, oyları alınca çark ettiler.
Demekki yalancılar. Demekki en baba müslümanım diyenler pekte müslüman değiller (benim gözümde böyle).
Adı üzerinde yalan. Yalanı söyleyende yalancı.
Bir sürü örneğinide geçmişte gördük.
O zaman bunu her fırsatta her mecliste dile getirmeliyiz.
Sormalısın. Kaç çeşit peynir alıyorsun, pastırma yiyebiliyormusun diye sormalısın.
Yüzlerine yüzlerine vurmalısın.
Özetle bu siyasal islam denen nemenem şeyin demokrasiyle alakası olmadığını,
demokrasiyi zaten kendilerininde dediği gibi emellerine ulaşmak için "araç olarak kullandıklarını" her fırsatta herkese hatırlatmalıyız.
Sustuğumuz sürece öyle bir gün gelecekki, bakacağız etrafımızda hiç kimse kalmamamış.
Bu sığınmacı ve kaçak konusu herşeyden daha da önemli sorunumuz.
Batı ülkeleri hatta Lübnan bile demografik yapımız değişir diyerek sığınmacıları almak istemiyor, geriye gönderiyor.
Bizimkilerse ümmet lakırtısıyla bizleri uyutup bu ülkenin demografik yapısını değiştirmeye çalışıyor.
Proje dersen amerigan projesi. Başkalarına ağızlarından salya saçarak amerigancı damgası vuranlar,
yıllardır ümmet, islam, siyasal islam ayaklarıyla en bir amerigancı politikalarla bu ülkeyi parçalamak derdindeler.
İran ve afganistan olma yolunda hızla ilerliyoruz.
Susmaya devam edersek çokta uzak olmayan bir gelecekte emellerini gerçekleştirecekler görünüyor.
Anayasal hakkım çerçevesinde açıkladığım görüşlerimdir.