MT [izmir] 29 Ekim Çiçekli Köy Kahvaltı Ve Manisa Drag Yarışları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ümmet bey fırça kova zor sanki biraz ;) Bu arada eklediğiniz için teşekkürler...Devamlı takipteyim buluşmalar için...;)

arkadaşlar pazar sabahı kahvaltı dönüşü manisada bizleri çok çekişmeli bir yarış bekliyor ,,yarışacak olan tüm manisalı motorcular tüm hafta boyunca çok sıkı antrenman yaptılar,,birçok motorcu motorlarına detaylı bakım yaptı.ayrıca manisa motorseverler derneği olarak çok iyi bir organizasyon hazırladık.emin olun çok eğleniceksiniz..beni takip edin haberiniz olsun....manisadan gelişmelerle tekrar sizlerle olacağım.. araştırmacı touringci mecit:cat:

Peki arkadaşlar listeye isim eklemesek de o gün sürpriz oynasak bir sakıncası olur mu? Zira iş durumlarımız belli değil. Hoş, henüz içinizden Tess dışında kimseyi de tanımıyorum ama, eğer zamanım olursa o gün, bu birliktelikte yer almak ve bu vesileyle sizlerle tanışmak isterim. Görüşmek üzere

Sevgili Arkadaşım BBRR,babanın rahatsızlığını Kenandan yeni öğrendik.Üzüntümüz çok büyük..canım kardeşim babanın Gatadaki ameliyatı iyi geçecek,Allah babanı esirgesin ve sana bağışlasın.dualarımız sizlerle..iyi haberlerini bekliyor ve acil şifalar diliyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gececi seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
gece bile girerim diosun yani takip ederim diosun.walla bravo sana :mrgreen:

arkadaşlar günün öneminden dolayı motorlarımızı bayrakla donatmaya ne dersiniz?:cat:

kahvaltı

Bir de daha önceden çiçekli köyüne gittiğimizde uzun süre yer beklemiştik ayrıca
hepimiz için yer ayarlayamayabilirler, 30 motor 35 kişi oluruz ne olur ne olmaz yanımızda birer sandiviç götürmek gerekebilir.

Bayrak benimde aklıma gelmişti nerden temin edebiliriz ?

Kısmetten ötesi hayal malesef...Dün itibariyle pederin acil GATA ya sevki söz konusu pazar günü arabayla Ankaraya gideceğimden vuslat bi başka bahara kaldı ...

Aort damarlarındaki baloncuk nedeniyle ameliyata alınacak ciddibir ameliyatmış..Kımette pronun yanına gitmek varmış.
Hepinizden özür dilerim..

Tatil nedeniyle nete yeni girebildim, o yüzden biraz geç olucak ama babana acil şifalar, umarım iyi geçer ki ameliyat gata da ise eminim iyi geçer. Dediğin gibi kısmet değilmiş artık bi daha ki organizasyona.....

Tekrar geçmiş olsun...

inşallah diyebiliyorum anca...bucadan artı alacak yokmuuuuuuuu:silent: :silent:

inşallah maşallah olmuyo işte neyse gelirsin inşallahhh :mrgreen:

buca ters bornovaya gel belki alan olur ...

Tess gece çalışıyoruz malum.sabah saat 8 benim için günün bittiği saat. Hakkaten yaw 1 yıldır yarasa gibi yaşıyorum ben. neyse en kötü ihtimalle uyumadan gelir sizinle bir kahvaltı yaparım, sizi drag alanına teslim eder geri dönerim ben de.

ben aakreeep ablamıza yazmıştım ama olsun sana da uymuş oldu :p
gececiler siziiiiiii :p

amanda aman. olmaz sen gelme.ekmeğinle oynamayalım. Allah hesap sorar valla. iş bulmak kolay mı ölee ? sen kongreyi satma dostum. bizide vebal altına sokma dostum yaw. üzülürüm vallaa. okey...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yolcu

Peki arkadaşlar listeye isim eklemesek de o gün sürpriz oynasak bir sakıncası olur mu? Zira iş durumlarımız belli değil. Hoş, henüz içinizden Tess dışında kimseyi de tanımıyorum ama, eğer zamanım olursa o gün, bu birliktelikte yer almak ve bu vesileyle sizlerle tanışmak isterim. Görüşmek üzere
tanışırız kardeş sen hiç merak etme bizim için zevk olur.

ümmet abi doldurayımmı bi bardak daha kola :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar