Üretim yapıyoruz destek verir misiniz ?

Öncelikle merhaba herkese, Bluetooth hoparlör üreten Türk, genç ve dinamik bir firmayız. Ürünümüzün Vatan, D&R, Teknosa , Mediamarkt gibi büyük yerlerde ve ek olarak Hepsiburada, Trendyol gibi internet pazar yerlerindeki satıcılarda satılmasını istiyoruz. Bu konumlarda çalışan veya tanıdıkları olan bize yardımcı olabilecek kişilerin desteklerini bekliyoruz.

Bizim başarmamız sadece bizim hayatımızı değil bizi tanıyan ve takip eden bir çok gencin hayatını değiştirecek. Sadece tüketen değil, üreten bir Türkiye için bize yardımcı olursanız çok seviniriz ❤️.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Yolunuz ve bahtınız açık olsun. :cat:
Başarılı olmanızı diliyorum. :)

Teşekkür ederim Güven bey ☺️ Instagram adresimizi paylaşmamız yasak mı bilmiyorum adminler yasaksa silebilirler lunacomputer.ig yazarak bizi takip edebilirsiniz

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
hepsiburada, trendyol gibi yerlerde dükkan hesabı açıp öyle satış yapılıyor ama detayını bilmiyorum, sitelerin bir yerlerinde açıklama vardır kesin.

Motosikleti
Honda CB125F
Öncelikle merhaba herkese, Bluetooth hoparlör üreten Türk, genç ve dinamik bir firmayız. Ürünümüzün Vatan, D&R, Teknosa , Mediamarkt gibi büyük yerlerde ve ek olarak Hepsiburada, Trendyol gibi internet pazar yerlerindeki satıcılarda satılmasını istiyoruz. Bu konumlarda çalışan veya tanıdıkları olan bize yardımcı olabilecek kişilerin desteklerini bekliyoruz.

Bizim başarmamız sadece bizim hayatımızı değil bizi tanıyan ve takip eden bir çok gencin hayatını değiştirecek. Sadece tüketen değil, üreten bir Türkiye için bize yardımcı olursanız çok seviniriz ❤️.

Bir gün yüksek teknoloji üretebilen büyük bir şirket olabilmeniz dileğiyle.
Yolunuz açık olsun.

Ben tam olarak ne istendiğini anlamadım. Trendyolda ürününüzü satıyorsunuz zaten.Elektronik ürün satan mağazaların sizin ürününüzü de satışa koymasını mı istiyorsunuz ?

hocam web sitesine girdim, tanıdım vidyosunu izledim. ürünün doğru düzgün fotoğrafı yok. kontrast berbat olduğu için fotodan hiç bir şey anlaşımıyor.

Adam konuyu yazıp gitmiş :)

Mevzu ürün bu ama zaten satıyorlar ürünü trendyolda ürün satışı var.Anlatmak istediği başka birşey galiba :)

Pazaryeri: Trendyol
Satıcı: LUNA COMPUTER
Kargo: 100 TL ve Üzeri Kargo Bedava
Stok Durumu: Stokta Var

Ürün Kodu: 1059196

Ürün Bağlantısı: https://www.trendyol.com/marka/urun-sayfasi-p-373478190

Fiyat Geçmişi:

⏰ 18/07/2023 -> 1399 TL
⏰ 30/11/2022 -> 979 TL

En düşük fiyat: 979 TL
En yüksek fiyat: 1399 TL
Ortalama fiyat: 1189 TL

Adam konuyu yazıp gitmiş :)

Mevzu ürün bu ama zaten satıyorlar ürünü trendyolda ürün satışı var.Anlatmak istediği başka birşey galiba :)

Pazaryeri: Trendyol
Satıcı: LUNA COMPUTER
Kargo: 100 TL ve Üzeri Kargo Bedava
Stok Durumu: Stokta Var

Ürün Kodu: 1059196

Ürün Bağlantısı: https://www.trendyol.com/marka/urun-sayfasi-p-373478190

Fiyat Geçmişi:

⏰ 18/07/2023 -> 1399 TL
⏰ 30/11/2022 -> 979 TL

En düşük fiyat: 979 TL
En yüksek fiyat: 1399 TL
Ortalama fiyat: 1189 TL

https://www.youtube.com/watch?v=KZRteNjYd7I

Çok teşekkür ederim hocam bu bilgileri yazdığınız için ben forum kültürüne çok sahip birisi değilim, neler yasaktır neler değildir pek bilmediğim için yazmadım. Ürünümüz;

* bluetooth 5.0 destekli
* Lunapp adında kendi uygulamasına sahip
* Type C ile uyumlu
* 12 saat dinleme deneyimi
* 3D RGB aydınlatma
* 10 Farklı renk modu sunuyor.

Yakında EQOO 2 adıyla cihazımı da tanıtmış olacağız. Burada anlatmak istediğimiz pek anlaşılmamış evet kendi trendyol hesabımızda satıyoruz ama yeterli değil daha çok yerin satmasını istiyoruz bu bağlamda tabiki perakende olarak alacak insanlara ihtiyacımız olduğu kadar şuanda bize destek olarak toptan alış yapacak şirketlere de çok ihtiyacımız var bu yüzden bu konuyu açtım ☺️

Tanıtım videosunu beğenmedim sanki ilkokul çocukları yapmış gibi; daha düzgün emek isteyen bir çalışma yapmanızı tavsiye ederim.

Sonuçta kimse sizin ürününüzü üretmek için ne zahmet çektiğinizi bilmez videonuza göre fikir sahibi olacak.

Bunu es geçme. Sonuçta insanlar buna göre değerlendirecek

Düzeltme yaptık ☺️

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:11 ----------

Tanıtım videosunu beğenmedim sanki ilkokul çocukları yapmış gibi; daha düzgün emek isteyen bir çalışma yapmanızı tavsiye ederim.

Sonuçta kimse sizin ürününüzü üretmek için ne zahmet çektiğinizi bilmez videonuza göre fikir sahibi olacak.

Haklısınız videoyu yayından kaldırdık ☺️ Instagram hesabımızda sabitlenmiş gönderiler arasında yeni tanıtım videomuz mevcuttur ❤️

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar