Şu yanılgıyı gerçekten bırakalım artık.Adayın gerçekten önemi yok.Kimi koyarsanız koyun AKP ye oy verecek adam yine bir kulp bulup AKP ye verecek oyunu.İş yerinde 5500tl emekli kök maaşı olan biri var 7500tl maaş alıyor.Biz emekli maaşına zam olayını konuşurken oda zam alacağını zannediyor safım.
Dedim sana zam yok sen yine 7500 alacaksın.Nasıl olur yok olmaz öyle bir şey diyor.Neyse iki gün sonra anladı safım.İsyan ediyor olurmu öyle şey diye.
Dedim niye şikayet ediyorsun reisin sana reva gördüğü para bu.Bana diyorkii eee sizde iyi bir aday gösterseydinizde ona verseydim diyor.Hasttirrr lan oradan dedim.Senin babanı göstersem sen yine vermezsin.Bişey diyemedi.
eğer öyle olsaydı 1. turda tayyip alırdı, demek ki öyle senin dediğin gibi değilmiş durum. tayyibe verecek kişi tayyibe vermeyebiliyormuş aslında. hatta 2. turda tayyibe oy vermek istemeyenler seçeneklerde tayyip karşısında kk yi görünce oyunu tayyibe verdiler.
kaldı ki ben halen tayyibin seçimi kazandığına inanmıyorum ama o ayrı bir konu, ben sadece senin tezini çürütmek istedim çünkü yanlış düşüncenin yayılmasını istemiyorum, tayyibin karşiısında ki isimin kim olduğu önem arz ediyordu. 1. turda da tayyibin nasılda çoğunluk tarafından istenmediğini gördük.
yani şu anda çoğunluğun istemediği bir aday seçildi, bu bilinmeli, yani bu bariz ortada iken niye böyle söylemlerde bulunuyorsunuz anlamıyorum.
Levent Gültekin bir şeyler söyledi ve ona inanıyoruz çünkü kk halen istifa etmedi ve edemiyor da olabilir.
Gelin bozuşalım. Ne olacaksa artık :queen:
işte bak, ben senin en başından beri dalga geçtiğini biliyordum, emin olduğum bir şey var, yüz yüze olsak böyle dalga geçmeyeceğinden %100 eminim. peki neden klavye başında iken de aynı tutumu sergilemiyorsun? ayıp değil mi? utanmıyor musun? senin bu yaptığını biz çocukken yapıyorduk, aklımız ermiyordu ve doğruyu yanlışı bilmiyorduk yada umursamıyorduk.
şimdi büyüdük ve az çok adam olduk ve hareketlerimize her türlü mecrada dikkat etmeye çalışıyoruz, tabi yine kusurlarımız var ama utanmamız ve mahcubiyetimiz de var.
neyse, görüyorum m ki sende büyümüşsün ama tam olarak adam olamamışsın. efendi olamamışsın, insana yakışır hareketlerde bulunmuyorsun, insansı erdemlere henüz uzaksın.
edit: ben seçileni önemsemiyorum, ben insanların fikir ortaklığına bakıyorum, ülkede kimse birlik olamadığı için sürünüyoruz. bana kalsa tüm siyasetçilerin mal varlıklarına ben el koyarım, tabi hep beraber halk olarak el koyarız.