3-4 ay önce bajaj pulsar ns 200ümde çalışmama sıkıntısı olmuştu. sorun çözülmüştü. ama buraya yazmamıştım. bi kaç arkadaş msj attı nasıl çözdün diye? sorunu siteye yazmışsın ama çözümü yazmamışsın dediler. motosikleti sattım ama çözümü anlatayım. belki yaşayan olur bu sıkıntıyı.ki zaten yaşayacaklar
şimdi bu motosiklette, benzin pompasını ısınınca soğutan şey, yine benzindir. belli bir sınırın altına düşerseniz ısınan benzin pompasını soğutacak benzin kalmayınca,yanıyor. o yüzden yakıtı sonuna kadar kullanmayın. çeyrek deponun altına düşmeyin. yanan şey benzin pompası değil. benzin pompasının motoru. o yanınca, sabahları motor çalışır, akşamlarıda çalışır. ama gün içinde güneşte beklerse motosiklet,içindeki yakıt ısınıp genleşir ve yakıt pompasının motoru çalışmaz. zaten anahtarı çevirince gelen o tiz ses varya? o ses gelmez. servise veya tamirciye gidip internetten veya bayiden aldığınız yakıt pompası motorunu değiştireceksiniz. 2023 haziran ayında 500-tl idi. size kalkıp abi yakıt pompasını komple değiştirilmesini önereblirler. bence yapmayın. ilk önce motorunu değiştirin. çünkü komplesi 2023 haziran ayında 5000-tl idi.
benim sorun bu şekilde çözüldü. sonuna kadar kullanmayın yakıtı. bide parça fiyatlarına bakın internetten.
NOT: BURSA-İNEGÖLDE YAŞAYAN KARDEŞLERİM VARSA, MUAMMER DİYE BİR TAMİRCİ VAR,ONA GİTMEYİN. FIRSATÇININ TEKİ. 500-TL OLAN O PARÇAYI 1500 TLYE SİPARİŞ VERDİM DEDİ. ÜZERİNEDE 1000-TL İŞÇİLİK ALDI KANSIZ.
ki ben atlet çorap alırken bile araştıran insanım. nasıl düştüm bu oyuna anlamadım. neyse vardır bir hikmeti.
selametle...