Çok ikilemde kaldıktan sonra gidip nc750x dct aldım,memnunum motorumdan.Dilerim herkes hayırlısıysa istediğine kavuşur.
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
Çok ikilemde kaldıktan sonra gidip nc750x dct aldım,memnunum motorumdan.Dilerim herkes hayırlısıysa istediğine kavuşur.
İyi akşamlar, uzun araştırmalarım ve bütçemden dolayı bende Tracer 700 almaya karar verdim. Malum sitede 2016 ile 2017 model arasında 1000 tl ve 5 bin km fark var. Yıl farkı var ama kullananlar bilir bir fark varmıdır. 2016 model ve ekstralar ile 26 bin km lik motor, 2017 model sadece topcase ve 21 bin km lik motor hangisini tercih etmek daha mantıklı olur ? Birde son yorumlar biraz üzdü düşündürdü? Tabi herkesin kendi fikri ?
arkadaslar yakin zamanda ben de 2016 model bir tracer 700 alarak araniza katildim..
motosiklette aksesuar olarak yok yok koruma demirleri 3 lu canta vs ama birsey kafama takildi orjinalinda gidon bari yani telefon tutma demiri var midir? simdilik cok isime yaramasada ben orjinalciyim ve araba olsun motosiklet olsun hepsini orjinal haliyle kullanmayi seviyorum eger varsa satin aldigim kisiye bunu soracagim..
motorunuz hayırlı olsun. evet gidon barı var orijinalinde.
reis, motosiklet nasıl esniyor ya
acayip merak ettim.
yani normal süspansiyon-amortisör esnemesi değil herhalde kastettiğiniz ?
tamam almıyorum kardeşim, zaten bu yazılanlardan sonra da almam.
nc candır diyelim :queen:
Bir tarafta +20 beygir varken hala tartışılan, karşılaştırılan şey nedir anlamıyorum. Artçı konforu için +20 beygir gözardı edilecek şey değil. Ki zaten konfor sele gibi bir seçenek var Tracer700'de. Artçı konforundan bahsedenler 300 kilometrede bir benzin alırken artçınızı nasıl rahat ettiriyorsunuz çok merak ediyorum. Sırf bu depo kapağı bile NC almama sebebidir. NC'de beğendiğim tek nokta bagajının olmasıdır. Diğer özellikleri Tracer700'ün önüne geçemiyor malesef.
Haklısınız tabi herkesin ihtiyaçları farklıdır ve temelde aslolan ihtiyaçlardır. Benim anlam veremediğim ise sadece "artçı konforu" için iki motor arasından tercihen NC seçilmesi. Artçı konforu çok anlam ifade eden bir kriter değil iki motor arasında. Beygir kriter olabilir, ön bagaj olabilir, motorun tipi olabilir tercih meselesi ama artçı konforu bir seçenek olmamalı çünkü ikisinde de artçı aman aman rahat değil. Yukarılarda bu konu tartışılmışta ben de ona cevaben fikirlerimi yazmak istedimTracer güzel bir motosiklet, ama Tracer'ın müşterisi ile NC'ninki biraz farklı. Bir kısım NC müşterisi için o ekstra 20 beygirin pek bir anlamı olmayabilir çünkü NC commuting ve konforlu uzun yol yapmak (temelde: konforlu "ulaşım") için yeterince güçlü bir motosiklet. 300km'de bir de mutlaka durmak gerekir zaten; ort. 100 km/s diye düşünürsek (standart karayolu için son derece mantıklı bir ortamala...), zaten 3 saat mola vermek için uzun sayılır. Artçılı yol için genelde asgari 1,5 saatte bir mola vermek gerekiyor. Artçılarımız çoğunlukla bizim gibi demir popolu olmuyorlar.![]()
Ben de bugün bu tarz bir motosiklet alsam ve tek seçeneğim bu ikisi ise, çok büyük ihtimal Tracer yerine NC'yi tercih ederim. Seçenekleri artırırsak da: Tiger 850 Sport varken bu ikisinin yüzüne bile bakmam.
Arkadaşlar merhaba,
Ben de Tracer 700 alarak aranıza katıldım.
2.el aldım. Zincir temizliği yaptıktan sonra aklıma geldi, dedim ön dişli nasıl acaba? Söktüm hemen. Uzun zamandır temizlenmediği belli. Güzelce temizledim. Sonra kapağı ve vites çubuğunu taktım.
Aracı yerine park edip 1.vitese alacağımda fark ettim ki vites çubuğu aşağıda. Neyse tekrar kendimce eski yerine getirdim. Şu anda sol peg seviyesinin 1 cm kadar altında yaklaşık.
Yeni aldığım için çok aşina değilim. Sanki bu ayar sonrası motosiklet çalışmıyorken debriyaja bastığımda motoru ittiremedim. Vitesten illa boş konuma almam gerekti.
Vites pedalının yerinin farklı olması debriyaj ve vites geçişlerini etkiler mi?
Teşekkürler,
Merhabalar. Farların sarı olması çok can sıkıcı. Beyaza çevirmek istiyorum. Onereceginiz bir ampul var mı?