- Konu Yazar
Arkadaşlar yapmayın etmeyin, biraz insaf... Olay kültür milliyetçiliğine döndü. Kırsalda geçinecek bi şeyi olmayan insanlar yıllardır göçmüş şehirlere, onları şehirkere bir türlü adepte edememiş devlet/toplum var. Atadan kırsalda gördüğü çok çocuk çok iş mantığı ile yapılan çocukları, kısırlaştırıp hayatlarını sürdürsün demediğimiz kaldı. Burada evet aile cahil, ama bu kadar mı suçlayalım. Çocuğu bırakacaklar yerleri yoktu belki abla/abi bakıyordu. Ya da çocuk bu 5 sn de oradan kaybolur. Bunları bilmeden tanımadığımız insanlara kızmak, nefret kusmak biraz fazla arttı toplumumuzda...
Evet çocuğun ailesi sonuna kadar suçlu, el mecbur ödeyecekler. Mağdur olan da motoru yanan arkadaş... Ama bir sakin önümüze geleni asar olduk, keser olduk.
o kadar güzel yazmışsın ki, konu buraya geldi malesef. Bu durum beni de rahatsız etti. Hatta admine yazdım konuyu silebilirsin çok başka başka yerlere gidiyor amacım bu değildi diye. Olan oldu artık, mecburen ödenecek. Diğer arkadaşlardan rica ediyorum konuyu başka yerlere çekmeyin, konuyu açan biir olarak ben kendimi kötü hissetmeye başladım, amacım ve gitmek istediğim yer tartışma, aşağılama, yargılama değildi.