K KROSNO Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 72 19 May 2022 Konu Yazar #1 Herkese Merhabalar, Dün 2022 model gri-turkuaz Cf Moto NK250 ile aranıza katıldım. Daha çok tanışmak kaynaşmak adına her türlü etkinliğe bundan sonra katılabilirim Herkese selamlar sevgiler. Kazasız belasız sürüşlerimiz olsun.
Herkese Merhabalar, Dün 2022 model gri-turkuaz Cf Moto NK250 ile aranıza katıldım. Daha çok tanışmak kaynaşmak adına her türlü etkinliğe bundan sonra katılabilirim Herkese selamlar sevgiler. Kazasız belasız sürüşlerimiz olsun.
Guven Katılım 6 Eyl 2005 Mesajlar 2,546 Motosikleti Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i 19 May 2022 #2 Aramıza hoşgeldiniz. Motosikletinizi iyi günlerde, keyifle kullanmanızı dilerim. :cat:
K KROSNO Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 72 20 May 2022 Konu Yazar #3 guven61' Alıntı: Aramıza hoşgeldiniz. Motosikletinizi iyi günlerde, keyifle kullanmanızı dilerim. :cat: Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim.
guven61' Alıntı: Aramıza hoşgeldiniz. Motosikletinizi iyi günlerde, keyifle kullanmanızı dilerim. :cat: Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim.
GoGi Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 4 Mar 2022 Mesajlar 221 20 May 2022 #5 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Hoşgeldiniz, kazasız belası sürüşler. Eğitim ve ekipmanları ihmal etmeyin.
AzÇok Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 2,535 Motosikleti Suzuki Burgman UH200 20 May 2022 #6 Hoşgeldiniz. Motorunuz hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler.
K KROSNO Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 72 21 May 2022 Konu Yazar #7 AzÇok' Alıntı: Hoşgeldiniz. Motorunuz hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hep beraber inşallah ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:05 ---------- arndiol' Alıntı: Hoşgeldin hocam. Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk. Çok teşekkürler. ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:07 ---------- GoGi' Alıntı: Hoşgeldiniz, kazasız belası sürüşler. Eğitim ve ekipmanları ihmal etmeyin. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hep beraber inşallah. Ekipmanlarımı bugün tamamladım. Kask : Bell Qualifier Mont: Venom D1 Eldiven: Venom D2
AzÇok' Alıntı: Hoşgeldiniz. Motorunuz hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hep beraber inşallah ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:05 ---------- arndiol' Alıntı: Hoşgeldin hocam. Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk. Çok teşekkürler. ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:07 ---------- GoGi' Alıntı: Hoşgeldiniz, kazasız belası sürüşler. Eğitim ve ekipmanları ihmal etmeyin. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hep beraber inşallah. Ekipmanlarımı bugün tamamladım. Kask : Bell Qualifier Mont: Venom D1 Eldiven: Venom D2