Yaklaşık iki aydır yakıt tüketimim ciddi şekilde düştü , benzin aşırı şekilde birden zamlanınca daha sakin sürüyorum
❤️Honda❤️;4677826' Alıntı:Ahahaga nolduuuu eski niki ye ? 140 150 yardiran adam gitti mi simdi ?
Ulennn var ya herkes benim gibi olacak ilerde,cok uzdunuz beni cunku![]()
Ayıp ettin şimdi seni üzdüğümü neden yazdın Hırbo ,
bak tee Şubat'ın 25 in de senin için ne yazmışım , bazen saçmalasanda seviliyorsun kardeşim
http://www.motosiklet.net/forum/cok...adli-kullanici-icin-coklu-uyelik-uyarisi.html
ayrıca mesajımı eksik alıntılayıp bana algı operasyonu çekmişsinkeyfim yerindeyse 140-150 yine yardırırım , şükürler olsun birşeyleri erteleyecek kadar kötü durumda değilim..ha bu arada dümdüz otobanda basmayı hiç sevmem , o 140-150 yi de virajda görürüm
![]()
Ben de keyfim yerindeyse ve dümdüz ve boş otobandaysam yardırıyorum. Benim xmax'ın yardıracağı da zaten en fazla 130-140. Orta şeritten yardırıyorum öyle.
Zaten soğuk, kış diye kasım ayından beri motor garajda yatıyor. CUma günü motoru kadıköyden alıp beylikdüzüne gideceğim. Umarım akü bitmemiştir, bitmişse işim zor, xmax'ın aküsü çok zor yerde, kendim sökmem çok uğraştırır.
Farlar ve ön grenaj sökülüyordu yanlış hatırlamıyorsam , benim 2014 xmax ın far ampulu patladığında sinir olmuştum yine aynı şekil ön tarafı komple sökmüştüm
yalnız virajda güzeldir xmax İzmit Yuvacık daki virajlarda orta ayağı sürtmüştüm hey gidi..