Honda görünüş olarak nedense içime bir türlü sinemedi. GSX-R'da da istediğim siyah rengi bulamadım. Mavi sevmiyorum. Dedim ya dertlerimden biri görsellik

Görüşler için çok teşekkürler.
Estafirullah hocam. Tabiki de uyarıda bulunacaksınız. Asla yanlış anlamam.
Levent Bey çok çok teşekkürler. Çok güzel yazmışsınız. Ciddiye almamak ne demek, haşa. Bunun için sizlere danışıyorum burada. Asla yanlış anlaşılacak bir şey yok. Aksine mutlu oldum. Vakit ayırdınız sağolun.
Şimdi bu noktada, litrelik bir aleti dediğiniz gibi sakin, maksimum 100'le kullanacağım durumlarda araca zarar vereceksem tabi ki istemem. Yani ben senelerin sürücüsü, usta olsam bile bu süratin üstüne çıkmam. Bu konuyu bir düşüneceğim. Yukardaki mesajımda bahsettiğim üzere Hayabusa kullanan biri olarak nasıl bir güç olduğunun farkındayım.
Tavsiyenizi de dikkate alarak evet ABS'siz ve çekiş kontrolsüz bir alet almayacağım.
Muhtemelen bana diyeceksiniz ki Hayabusa senin olmadığı için basmıyorsun. Eyvallah. Belki de öyledir. Bilinçaltımı bilemiyorum.
O zaman şöyle nihayete erdirelim. Ön sevişme olarak bahsettiğiniz motora ZX-6R'ı (sesi tatmin ediyorsa) dahil edebiliyorsak, tamam litrelikleri iptal edeyim. Bütçem dahilinde konuştuğumuz özelliklerde başka 600'lük yok çünkü. RS660'ı çift silindir sesinden dolayı elemiştim.
Hocam yukarda dediğim gibi hobi gibi düşünüyorum aslında. Yani birinin kullanmayacağı klasik bir araba alması gibi düşünün. Ha diyeceksiniz ki bunu kullanacaksınız, evet doğru ama limitlerde olmayacağım. Litreliklerden vazgeçsem bile bir noktada 250'den büyüğe geçmek lazım. Herkes böyle geçmedi mi? Buradaki görüşlerden sonra da muhtemelen litrelikten vazgeçeceğim ama bir üste çıkmak istiyorum artık.