ben muhafazakar biriyim. dolayısıyla çevremdeki akplilerde aynı şeyi söylüyor. oy vermezsem bunun muhalefete yarayacağını

ne kadar garip değil mi ? oy vermiyorum dediğim de her kesimden aynı tepkiyi alıyorum.
ülke tarihine bakarsanız. 60lar sıkıntılı, 70 ler sıkıntılı, 80 ler sıkıntılı, 90 lar sıkıntılı 2000 sıkıntılı bi 2010 iyi gibiydi 2020 ortada zaten. ülkede hiç bir zaman çözüm olmamış dikkat ederseniz ve toplum bunun nedenini hiç kendine sormamış. sizce gelecek nasıl olacak ? bence gelecek geçmiş ile aynı olacak. yönetim değişecek bir dönem biraz rahat nefes alacağız ve aynı şeyleri gene yaşayacağız.
Nedenlerine gelince. Kafa yapısı değişmiyor. Her kesim ülkenin kendi istediği gibi olmasını istiyor ve suçlu olarak da karşı tarafı görüyor. Bir arkadaşımın güzel bir lafı var. Biri diğerinden fazla çalınca hırsız diye bağırıyor. Kimse hırsızlık olmaması için uğraşmıyor.
chp li belediyelerin nasıl rüşvet aldığından haberiniz var mı ? İktidar olunca rüşvet almayı bırakacaklarını mı düşünüyorsunuz ? Ülkeye ne zaman adalet gelir o zaman düzelir yoksa düzelmez.