Süper Moderatör (BBRR)
bu arada teknik bilgileri ve linki ekledim ..merak eden linkten daha fazla bilgiye ulaşabilir..
Türkiye'deki adı YBR 250 olacakmış. Avrupada fazer 250 adıyla çıktı.
bu motor gelmeyecek arkadaşlar boşuna beklemeyin
Abicim benim dragstar 650 de yagsız susuz gidioşehir içinde,pastane önlerinde düşük surat - yüksek devir gezmezsen de hararet yapmaz
![]()
Bence cok gusel alet bu ybr 250,şimdiden hayırlı ugurlu olsun.YBR ye hep bi sempatim vardı heleki siyah olanlarına (ahmet kulagın çınlasın)
birkancııım sen ne iyi niyetlisin :rendeer: . ama numara yapma bana... 7. el bile olsa dragstar yeter artar :mrgreen:
yahu ne nakedi yahu neyini seviyonuz anlamış değilim hala...
olur görüşürüz ayıpsın...:wiinkk:
Tamam hyo görünüşte süper, çok şık ama patlıyormuş arkadaşlar bu motorlar, motorlarda sorun var, mekanik aksamda özellikle, ama ne yamaha ne honda duyulmadı böyle birşey, en azından binlerce satan ybr, ve cbf250 de. Ki hyo avrupada ve amerikada satışda düşünün artık. Hyocular yanlış anlamasın duyduğum okuduğum sorunlar bunlar.BeNce çok satacak bir model.Bazı arkadaşLar Hyosung comet 250 daha iyi dio;tamam eyvallah hakLısınız arkadaşLar ama anadoLunun bi çok yerinde Hyosung bayiisi ve yetkiLi servisi yok ! (ör:Adana) O yüzden satış,servis ve yedek parçadan dolayı Cbf 250 ve ybr 250 (ki daha geLmedi ) AnadoLuda daha çok revaçta...
nasıl yani? bir motosikletin patladığını şimdiye kadar hiç duymadım. lpgli arabamı bu patlasın.patlıyormuş arkadaşlar bu motorlar
nasıl yani? bir motosikletin patladığını şimdiye kadar hiç duymadım. lpgli arabamı bu patlasın.