Dolar 9 tl oldu

Esnafın da ağlayanına üzülmem, sokaktaki vatandaşın da ağlayanına üzülmem. Onlar istedi, böyle oldu.

Bir ısıtma işi vardı yaşadığım ev için birkaç yerden fiyat aldım fiyatlandırma teklifinde fiyat hep uçuk geliyor detaylara bir baktım işçiliklerde para birim euroyla ve 3 haneli

bundan sonra 1000 1500 euro maaş veren olursa başlamayanı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaslar,turkuaz ve demiroren yani eski ana akim tabir edilen medyaya soyle bir bakmayi ihmal etmeyin :)

Ozellikle yarin sabah gazetesinden "dunyanin en guclu ordulari,turkiye kacinci sirada ?" veya asgari ucret/emekli zam haberleri boy boy olacaktir..

Gerci bizim paramizla, yani ziraat bankasi kredisiyle alinmis ama bir kurus dahi geri odememis ve aslinda gercek sahibini hepimizin bildigi bu medyayi suclamak da ayri bir amatorluk yaa neyse .

Bugunun haberi

https://m.sabah.com.tr/trend/galeri/yasam/dunyanin-en-guclu-donanmalari-listesinde-turkiyenin-siralamasi-dikkat-cekti-iste-turk-donanmasinin-bulundugu-sira-1637569448

Anlik : 1 usd 11.40 tl

Motosikleti
D400
1 ABD Doları eşittir
11,41 Türk Lirası

kardeşinize verin yetkiyi görün etkiyi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
https://mobile.twitter.com/Jalalhaddad/status/1462774899303407620

Kuran carpsin cok merak ediyorum.

Bir akp li bunu izlediginde guluyor mu yoksa inaniyor mu ?

Bursali veya Atp bir aciklama yapin yavvv

Sabah gazetesinde Şebnem Bursalı diye bir yazar var, dünkü yazısında kelimesi kelimesine bu şişmanın dediklerini yazmış. Muhtemelen vitaminsiz Goebbels'in sözleri bunlar. Ak Parti'ye yaranmaya çalışanlar halkla alenen dalga geçiyorlar.

Bu argümanları kendileri üretmiyorlar.Tek merkezden böyle söyleyin diye geliyordur muhtemelen.Herkes aynı yalanı söyleyip yalan büyüdükçe inananı artıyor.Egede verilmedik taviz kalmadı dolarmı düşmüş.Kıbrısta evet be anam dedilerde dolarımı düştü.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sabah gazetesinde Şebnem Bursalı diye bir yazar var, dünkü yazısında kelimesi kelimesine bu şişmanın dediklerini yazmış. Muhtemelen vitaminsiz Goebbels'in sözleri bunlar. Ak Parti'ye yaranmaya çalışanlar halkla alenen dalga geçiyorlar.

Yav tommy benim yine anlamadigim bir konu da su;

insanlar neden o.c
bir pic olmayi seciyor yav ?

Yani yuzlerce sene yasamiyoruz ki..,yasasak, diyecegim rahat bir uzun yasam icin kendi cikarlari dogrultusunda o.c lugu yapiliyor.

30-40 sene sonra geberip gideceksin, deger mi aq ?

Hayir,oc bir pic olmayanlar iskence cekse,surunse,buyuk acilar cekse diyecem bunu goze alamiyor.boyle birsey yok.

Kendisi olup gidecek ama cocuklari rahat edecek diye dusunenler olabilir fakat bu da yanlis.

Emin degilim ama 7 kusak sonra dogacak cocuk ile genetik olarak bir iliskisi kalmayacak,bir yabancidan farksiz olacak yani..

Neresinden tutsan elinde kaliyor yav..

"Bu milletten bi mok olmaz, at gitsin hepsini çöpe boş ver, sen dalgana bak" anlayışı ?

Dövize müdahale edecek bir silah kalmadığı için saldılar diye düşünüyorum. Orman yangını gibi, ilk anda müdahale etmezsen yangın büyür ve daha sonra yangın bitene kadar beklemek zorundasın.

Öte yandan lale devrinin bitişi olarak da değerlendirilebiliriz. Biz halk olarak ben kendim de dahil ileri derece tüketim tuzağına düşmüş bir milletiz. 50 cc motoru bile hak ettiğimiz düşünmüyorum. Bizim sıkletimiz en fazla mobilet olurdu. Üretmeden umarsızca tükettik ve fizik kanunlarına göre artık hakettiğimiz tüketim sınırlarına geri çekiliyoruz.

Artık yeni bir başlık gerek.

Ne 9 u
Ne 10 u
Ne 11 i

Az önce 12 yi gördük !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar