" Ezio41, Cyan, GurcanOzturk ve TommyGun " ile İğneada'ya Yolculuk

Motosikleti
Rsv4+D250
bende özendim hedef ezio41 le sonra ekibin diğer kalanlarıyla tanışmak.

Kocaeli İl Temsilcisi
Güzel bir gezi olmuş.

İstanbul'dan Ezio'ya doğru bir iade-i ziyaret gerçekleşirse ben de katılmak isterim, ne zamandır İzmit taraflarına inmek istiyorum denk gelmiyor bir türlü.

Yapacaklar hocam bir ara buraya da. İzmit taraflarında da toplanıp güzel bir etkinlik yapılabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------

bende özendim hedef ezio41 le sonra ekibin diğer kalanlarıyla tanışmak.

Uygun bir zamanda kararlaştırıp bulaşabiliriz hocam. Diğer arkadaşlarımız da zaten bir gün gelecekler buraya. Gelmezlerse şayet Tommygun hepsini keser. :p

Motosikleti
Rsv4+D250
sevinirim hocam, etkinliği önceden bileyim yeter ticaretle uğraştığımdan her daim çıkamıyorum :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar inşallah bir sonraki geziyi daha kalabalık yaparız. Ben Ezio41 ve Gökhan_Aygün'ü forum dışında da tanıyorum ama ne yalan söyleyeyim Cyan ve gurcanozturk'ün bu kadar kafa olup sürerken bu kadar güzel anlaşacağımızı düşünmemiştim. Bu kadro güzel ama arızalı, sürmesine sürelim ama esas güzellik muhabbette.

Kocaeli İl Temsilcisi
En yakın sürede hepinizi buralara bekliyorum abi. Bir Yuvacık ve Maşukiye yapmanın zamanı geldi. :)

Sıkı dolaşmışsınız.
Lastiklere baktım. Tommy açık ara fark atmış. Lastikte yanak kalmamış :)

@Gökhan,
Biran evvel ortalardan kaybol :)
O kıyafetle Hırbonun diline düşersen, yandı gülüm keten helva :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------

@Tommy,

Galataköprüsü Perşembepazarı ayağında , Akın Balık Restaurant.
Gününü daha sonra söyleyeceğim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sıkı dolaşmışsınız.

@Gökhan,

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------

@Tommy,

Ufuk abi açıkçası bu kadro sağlam akşamcı. Ortama motorsuz gelmek lazım. Cyan, Galata'nın geriye dönük 300 yıllık tarihini anlatsın, gurcanozturk içtiğin rakının yapılışındaki dikkat edilmesi gereken hususları anlatsın, Gökhan_Aygün o kadar alkol sonrası g.tü göbeği eritmemiz için gerekenleri tane tane anlatsın, Ezio41 ise o içip yediklerimizin tarihini, Romalıların bin sene önce Galata'da ne yaptıklarını anlatsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sıkı dolaşmışsınız.

@Gökhan,

@Tommy,

Valla yalan yok Gokhan in kiyafete cok güldum

altı kaval üstü şeşhane olmus biraz :)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Sıkı dolaşmışsınız.
...

Dönüş yolunda çekseydik hepimizde lastik yanakları fena olmayacaktı. Ama yalan yok; tommygun yağ gibi akıyor. Dönüşte virajlı kısımda "kendi çapımda" ne kadar zorladıysam da yetişemedim. :) :)

Tekirdag da 8 sene kaldım. Bir çok kez gittim o yolu.. sevdiğim yollardandir.

Izmite geldim, aklima ilk o geldi. Defalarca yazdim goruselim goruselim. Olmadi.. istemedi, zorlamadim. Belli ki yaklasimim hataliydi, tek tabanca takıldım. Bilecik Bursa Bolu Göynük iznik Sile Ağva Ankara derken bu yaz tek başıma 8000 km yaptim.. izmit bolgesini sakarya bolgesini tamamen gezdim. . Defalarca yazmama rağmen karşılık olmayınca hiic baska kimse aramadım, o bile dönmediyse kendim gezeyim dedim.

Davet edilseydim kesinlikle giderdim. Bu da mümkün değildi. Taninmiyorum bu bölgede.

Üzüldüm açıkçası.

Tek tabanca devam..

Selamlar

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Harikasınız arkadaşlar, kıskandım vallahi.Maşallah

Sıkı dolaşmışsınız.

@Gökhan,

@Tommy,

Valla yalan yok Gokhan in kiyafete cok güldum

altı kaval üstü şeşhane olmus biraz :)

Ben de şort fetişmi var dostlar, normal hayatımda da havalar 10 derecenin altına düşmedikçe şort giyerim, sanırım oksijeni başka yerden alıyorum.

Hatta bence her alfa erkek şor... ( yok o başka konuydu :pl: ) .. ama bir sonrakine en azından botumu da giyeyim, neden burada spor ayakkabı giymişim ben de anlamadım ..

Motosiklet pantolonum da çok çirkin, hele paçaları çöpçü kıyafeti gibi .. bu sebeple kış harici giyesim gelmiyor, dar kesim kot pantolon formatında önerilen bir model varsa, tavsiye alabilirim hatta ..

Offf of.

Benim de canım istiyor böyle basıp gidip biraz gezip gelmek:pr: İnsanın canını çektiriyorsunuz resmen :salut:

Güzel eğlenmişsiniz, darısı başıma ::gazla::

F54

Bosanin :)
Not: Ben bosandim.

+ 1 :) :p ....
MT DEN GERÇEKTEN güzel arkadaşlar çıkıyor 11 yıldır görüştüğüm lanet olası mete_han ı bu site sayesinde tanıdım :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------

Yapacaklar hocam bir ara buraya da. İzmit taraflarında da toplanıp güzel bir etkinlik yapılabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------

Uygun bir zamanda kararlaştırıp bulaşabiliriz hocam. Diğer arkadaşlarımız da zaten bir gün gelecekler buraya. Gelmezlerse şayet Tommygun hepsini keser. :p

özelden haber ederseniz nöbetim yoksa bende katılmak isterim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar