KTM KTM RC 390 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba arkadaşlar bende rc 390 almak istiyorum ama şimdi almam mı daha mantıklı yoksa 2017 modelini mi bekleyim her hangi bir sorun yaşarmıyım ilerde ve peşin alacağım ne kadar indirim yaparlar kış geldi fiyatlar da ne gibi indirim olur acaba şimdiden teşekkür ederim

KTM RC kullanıcı arkadaşlardan grafik seti alacak ama tamamı lazım olmayanlar. Bana sadece sağ taraftaki lazım, ortak almak falan isteyen olursa mesaj atsın lütfen.

Selamın aleyküm. İyi geceler herkese . En son 2 sene önce yazılar yazılmış yorumlar , sorunlar yzılmış , memnuniyetler yazılmış . 2 sene içinde ki eski kullanıcılar yeni kullanıcıların tavsiyesi nedir . Şuan 250 CC Hero Karizma kullanıyorum yaklaşık 2 senedir CC yükseltmek istiyorum . Aklımda Honda 500r var önceliğim bu yönde ama yapım gereği alternatifler araştırmadan birşey almayı sevmem . Ehliyetim a2 sınıfına göre motor bakıyorum . Şimdiden teşekkürler herkese. Değerli yorumlarınızı esirgemeyin lütfen .

Bu motor için arka sehpa takozu kullanan var mı? 8 mi 10 mm mi uyuyor? Yabancı forumlara kitapçığa baktım ama bulamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar