- Motosikleti
- 2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
750cc motor ama sadece 44 beygir, ve 250 kilo... az da yakmıyor. Çok talep olacağına emin misiniz?
Honda PC44 motorlu (471cc) olan Rebel'den bahsedilmiyor mu orada?
750cc motor ama sadece 44 beygir, ve 250 kilo... az da yakmıyor. Çok talep olacağına emin misiniz?
shadow dan bahsediliyor ...Honda PC44 motorlu (471cc) olan Rebel'den bahsedilmiyor mu orada?
naked motorlar sevildiği için mi tutuluyor sanıyorsun.millet genelde grenaj parası ödememek için alıyor ağırlıkla.. nakedi yatırsa takozu varsa yada koruma demiri varsa hiç bir şey olmaz kaldırır yola devam grenajlı motoru yatırsa yandı gülüm keten helvam kafa grenajı, sağ yada sol alt üst grenaj tek parçaysa daha kötü onlar set halinde genelde satılır bugün bir aliexpress den set almaya kalk en ucuzu 400 dolar türkiyede onu 3 ile çarp..![]()
O hesapta hiç scooter da satılmıyor olmalı? Her tarafları karenaj![]()
ben beşiktaş iskelesinin önünde bildiğin yerleri yıkamışlar deterjanla orda kaydım düşdüm motor sürüklendi otobüs duraklarının oraya kadar grenajda en ufak bir şey olmadı ama ayaklıkda çok derin çizikler oldu satarken değiştiricem onu zaten..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:42 ----------
birde hız tümseğini görmeyip hızlı girip uçmuşluğum vardırki o başka hikaye .. :mrgreen:
Bizim ülkemiz de motosiklet kültürü yok. Racing yani SS motor dışında talep çok az. Görüntü, ses, 4 silindir ve kadrandaki rakama odaklı bir tüketici var burada.
Chopper motorların görüntüsü var ama silindir sayısı 4 değil. Ses güzel olsa bile 4 silindir olmadığı için kötü. Kadrandaki rakamda düşük. Kısaca bize hitap etmiyor.
Naked motorların tutulmaya başlaması bile yeni sayılır.
Arkadaş yurdum insanının 4 silindir fetişinden dem vurmuş.Dört silindir sayısı dört olan chopperlar var mesela Honda magna. Diğer markaların da mevcut. Ses güzel olsa bile 4 silindir olmadığı için kötü ne demek anlayamadım. Güzel mi kötü mü?
İnsanlar chopper sevmiyor denemez. Sevmese ortada bu kadar Çin, kore malı 250 lik motor olmaz. Kalite ve servis imkanları daha iyi olsa satış rakamları çok daha yüksek olur.
Arkadaş yurdum insanının 4 silindir fetişinden dem vurmuş.
4 silindir cruisera anca tek tük örnek bulabilirsiniz. Çoğu 2 silindirdir, çünkü o ağırlıkla atik olması için düşük devirde yüksek tork üretmesi gerekir. Kawasaki 2 silindir 2000cc motor üreterek son noktayı koymuştu![]()
yine ender örnek olarak Valkyrie var tabii ki 6 silindir olarak, ve de 3 silindir Rocket 3.
Yıl olmuş 2021 hala doğru düzgün cruiser motor yok ülkede. Sıfır olarak sadece regal raptor ve bir kaç Çin'li kaldı. Onların fiyatları da 35 45k arası değişiyor. Regal raptor 400 42 k yanlış hatırlamıyorsam. Mondial nevada 40k üzerinde fiyatı var, (yeni sevkiyat yok sanırım şu anda) Hyosung da artık motor getirmiyor, gv300 çıkardılar gayet güzel bir motora benziyor ama ülkemize girmedi.
Ben cruiser harici tarzda motor sevmiyorum maalesef. Eli yüzü düzgün bir 250 cc japon cruiser türkiyeye gelse peynir ekmek gibi satar bence olay ne anlamıyorum.