Bir düşüşte benden gelsin [Video]

Merhaba,

Cumartesi günü yağmura yakalanıp kazasız belasız arkadaşın otoparkına kadar vardık otoparkta başımıza geldi :)

Lastik ıslak ve yeni 3 günlüktü yerde de fren izi yağ gibi bir şey vardı biraz daha sakin gidebilirdim galiba :pale:

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Geçmiş olsun.Otoparklarda , benzinliklerde dikkat edin çok sakat yerler oraları.

Motosikleti
D400
gecmiş olsun, ilk düşüşünüz ise hayırlı olsun :D

Yok be üstad sanırım bu 5 oluyor 2 defa ehliyet dersinde 1 defa motoru ilk aldığımda bir ay önce kırmızı ışıkta duramadım sonuncuda bu :cherry:

Motosikleti
QJ SRT800s
Beton zemin herzaman tehlikelidir denebilir. Hele ufacık bir su varsa.
Beni en çok korkutan yerlerin başında demir mazgallar gelir birde, yağ gibi kayıyor yağmurda

geçmiş olsun

Motosikleti
D400
Yok be üstad sanırım bu 5 oluyor 2 defa ehliyet dersinde 1 defa motoru ilk aldığımda bir ay önce kırmızı ışıkta duramadım sonuncuda bu :cherry:

aga sende profesyonel düşücü olmuşsun :D

2.5 senede; ilk kez 8 çizerken düştüm. Sonra belediye çukuruna girip düştüm bi de eğimli otoparktan geri geri giderken yana devrildim :D

bende baya düşmüşüm :D :D :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çok geçmiş olsun, kameranın görüş açısından mı bana öyle geldi bilemem ama komple yere bakıyorsunuz sanki. Yere,göstergeye, gidona vs gibi yerlere baktığımızda düşmemiz çok daha kolaylaşıyor.

aga sende profesyonel düşücü olmuşsun :D

2.5 senede; ilk kez 8 çizerken düştüm. Sonra belediye çukuruna girip düştüm bi de eğimli otoparktan geri geri giderken yana devrildim :D

bende baya düşmüşüm :D :D :D

Üstad ben özel eğitim alana kadar 0 tecrübe ile 3 kere düştüm son ikisi ıslak zemindi kendi hatalarımın bedelini ödedim gibi biraz düşmek kalkmak benim için sorun değilde cep yanıyor benzin göstergesini yeni aldım bu sefer hız göstergesi bozuldu :cherry:

2 ay önce bir yağmurda aynısını yaşadım, başlık da açmıştım burada. Sadece bu kadar sürüklenmedi. Otoparkta artık yerler kuru bile olsa çok temkinli gidiyorum. Böyle saçma bir zemin olamaz. Kauçuk kaplamış adamlar yerleri bildiğimiz.

Söylediğinizde farkettim Daha önceki kayıtlarıma baktım az önce usta normal sürüşümle arasında çok ufak bir fark var normalde bir tık daha önü çekiyor kameram kaskta pinlock yok vizör açık sürmüştüm bundan dolayı yağmur yüzüme yüzüme vurdu bu sebepten bir tık bakışım düşmüş gibi fakat ben orada düşeceğimi hiç tahmin etmedim arka kayıncada saldım gitti :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:11 ----------

2 ay önce bir yağmurda aynısını yaşadım, başlık da açmıştım burada. Sadece bu kadar sürüklenmedi. Otoparkta artık yerler kuru bile olsa çok temkinli gidiyorum. Böyle saçma bir zemin olamaz. Kauçuk kaplamış adamlar yerleri bildiğimiz.

Sanırım bende artık daha dikkatli olacağım size de geçmiş olsun :)

geçmiş olsun. bu düşüşü galiba başıma gelmeden(ki umarım gelmez) anlayamicam. o kadar çok kişi bu tarz düşüyor ki hiç olmadık yerde motor yana yatıyor.
sanki birden ön frene abanmak gibi ya da bakışı kaçırıp anlık tırsıp yatırmak gibi.
çok garip yav. düşüş videolarının yarısı bu düşüşü içeriyor ama içindeki gizemi çözemedim.
sanki hızın fazla diye hissettikten sonra anlık bakışı düşürdük ve tırstın yana mı yatırdın dicem ama kayganlıktan da olabilir ne diyim.

geçmiş olsun. bu düşüşü galiba başıma gelmeden(ki umarım gelmez) anlayamicam. o kadar çok kişi bu tarz düşüyor ki hiç olmadık yerde motor yana yatıyor.
sanki birden ön frene abanmak gibi ya da bakışı kaçırıp anlık tırsıp yatırmak gibi.
çok garip yav. düşüş videolarının yarısı bu düşüşü içeriyor ama içindeki gizemi çözemedim.
sanki hızın fazla diye hissettikten sonra anlık bakışı düşürdük ve tırstın yana mı yatırdın dicem ama kayganlıktan da olabilir ne diyim.

Emin ol düşen de anlamıyor. Ufacık bir gaz açtım park yerine girmek için bir baktım motorun arkası yanıma gelmiş tokyo drift gibi yan yan gidiyorum. Refleks frene de basınca yapışıyorsun yere.

Reis Siyahi şarkıcı bob marleyin bir sözü var bildin mi ? Bir yıldız gibi kayar giderim hayatından yapabileceğin tek şey dilek tutmak olur benim arkamdan aynı bu şekilde lastiğin nasıl kaydıgını anlamıyorsun bile düşerken tek dileğim karşıda ki mercedese vurmamaktı çok şükür dileğim tutu :D

kayarken bir ara tek düşündüğüm arabaydı sahiden. aşırı üzerdi.
ben istemsiz otopark gibi yerlerde yavaş sürüyorum tamamiyle dik boyutta. bunların hepsi bir ders. bize de ders. farkında olmadan yavaş sürüyordum içten gelerek. şimdi bilerek yavaş sürcem. :cherry:

O motorun üzerine kaydığı araba ne markaydı. Birde yerleri epoksi ile boyuyorlar o da buz pateni pistine çeviriyor ıslanınca. Geçmiş olsun.

kaporta bedenimiz, herkes sürecek diye bir şey yok, yaş kaç?

yaş 25 , ''herkes sürecek diye bir şey yok'' şu kısmı pek anlayamadım

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:48 ----------

O motorun üzerine kaydığı araba ne markaydı. Birde yerleri epoksi ile boyuyorlar o da buz pateni pistine çeviriyor ıslanınca. Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim önümde bir jeep tarzı bir araç vardı markasını pek çözemedim ve son model bir mercedes vardı şanslıydım motorun iki aracında tamponuna girme potansiyeli vardı :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar