Hiç bulaşma. Git 2. El 125 lik nmax al. İsterse 50 binde olsun bu motordan daha az sorun çıkartır. Cebimde 28 bin lira para vardı bu motor tanıtıldığında. Lan dedim alsammi almasammi içimden dedim japon japondur. Bizim bir abinin sözü aklıma geldi. Japonlar da iyi değil biz japonun parcasi ucuz diye alıyoruz. Motorun hası italyandir demisti. Gittim 2. El 19 model 6500km de nmax 155 aldım. Elimde özel yer varyatorde vardı onuda taktım. 3 bin km oldu çivi cakmadim motora. Bu hafta yağını değiştiricem o kadar. Bu motora bindiğinde kafanda soru işareti kalmamalı saatli bomba gibi ne zaman ne sorun cikarticagini kestiremeyecegin mala o kadar para bağlama. Allah göstermesin acil bir işin olur bişey olur yolda kalırsın en önemlisi olmayacak bir yerde birşey olur sana birşey olur. O çok ovdukleri anlaş lastikmis vs vs çifti 400 lira bence hiç bulaşma
Yorumunuz için teşekkür ederim. Açıkçası 28-30 bandına çıkabilirsem hiç düşünmeden, ikinci ele bile bulaşmadan sıfır Pcx yada nmax alır çıkarım ama kendimi aşırı zorlamış olurum. Fiyatı biraz daha uygun olduğu için jet14lerede bakıyorum. Ya şimdilik uygun fiyatlı daha düz bir model alacağım yada baya yorulacağım nasip bakalım.