Ohoo, çoktan kaç yapar muhabbetlerine girişilmiş bile. Arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim, bu motorun alıcısı bellidir. Benim gibi yeni başlayacaklar ve şehir içi ila şehir yakını civarları gezeceklere hitap edecek bir alet bu. Ha bu aleti alıp İstanbul'dan Ankara'ya da gidersiniz ama zor olur.(Bakınız Ümmet Peritkan minik mondialiyle ülkeyi geziyor, bir başka arkadaş Repsol 125 ile Tekirdağ - Van yapmış) Marmara Bölgesi ve civarı beni keseceği için ben bu aletle bu bölgede her yere giderim diyorum. Artı Honda'ya biniyorum derim, servisi yakın, fiyat uygun ve gördüğüm tipi de düşündüğümden çok çok iyi. Bu alet böyle düşünenlere hitap ediyor, sizin derdiniz 140 km hızla gitmekse zaten bu topiği meşgul etmeye gerek yok. Siz racing topiclerine buyrun derim. Ayrıca zaten o kadar param olsa ben de başka bir alet alırdım. Ama bu şu an için başlangıç yapabileceğim ve beni yeterince uzun süre idare edebilecek bir motor. Böyle düşünenler için de ideal. Bunun ötesi bu sınıf aletler için hayal görmektir.
Eğer yakın zamanda alırsam ve 2007'de devir sayacı olanlar gelirse (ki geleceği belli değil) gideriz biz de değiştiriveririz gösterge panelini olur biter, herşeyin bir çözümü var, 2007'lere vereceğimiz zam yerine bir gösterge taktırıveririz olmaz mı?
Ya da hiç taktırmayız, ben bir cruiser almak istiyordum ve alsaydım muhtemelen devir sayacı olmayacaktı, yani benim için bir şey değişmemiş olacak.
Eğer yakın zamanda alırsam ve 2007'de devir sayacı olanlar gelirse (ki geleceği belli değil) gideriz biz de değiştiriveririz gösterge panelini olur biter, herşeyin bir çözümü var, 2007'lere vereceğimiz zam yerine bir gösterge taktırıveririz olmaz mı?