- Motosikleti
- Yamaha XT600
Bizim insanımız ahlaksız olduğu için
Parayı elinde tutup istediği gibi at oynatan, silah-insan-uyuşturucu satan ya da ayaklanma ve isyanları finanse eden feodal ya da kapital sınıfı çok masum betimlemişsiniz..
Neredeyse Ekim Devrimi'ne bağlayacaksınız..
Ama tebrik ederim; iyi gayret..
Atalarından her duyduğun her sözü hayatına uyarlamak zorunda değilsin. Baldız işi sakat. Ayrıca bu söz böyle değil yalnız sen yanlış anlamışsın."baldız baltan tatlıdır"
Bizim insanımız kavga etmeyi bilmiyor, kavga edecek de olsa spor geçmişi yok, teknik yok, yoğun sigara kullanımı, dengesiz beslenme, stres, genetik problemler mücadele gücünü düşürüyor. Bir de ne zaman ortam gerginleşse birileri hemen ayırıp "Durun gençler, ayıptır" diye müdahele ediyor. O kazıkçı esnaf şöyle adam akıllı bir dayak yese, komalık olsa, dayaktan adını unutsa bence kazıklama faaliyetlerine devam etmez.
hocam oyle olmuyor. cok uzun hikaye, emlakcinin bitanesi beni dolandirmaya calisti. verilmis sadakam varmis ise erken uyandim. baska bir emlakci arkadasim ile adamin korsan ofisine gittim. ümügünü sıkıp kaporami geri aldim.
normal sartlar altinda, siddet benim icin son carenin de son caresidir. ama o serefsizin ofisine karimla cocugumla gitmistim. yani colugumun cocugumun gozunun onunde beni dolandirmaya calismis.
gozum dondu. iki elinin isaret parmaklarini kirdim. temiz dovdum. sonradan ogrendigim uzere cenesi de iki yerden kirilmis.
neyse uzatmayim, mahkeme bilmem kac yil ceza verdi, para cezasina dondu ve ertlendi. 1 senesi kaldi cezanin.
iste adaletin olmadigi yerde, orman kanunlari gecerli oluyor ve insan da ormanin en vahsi hayvanina donusebiliyor. hic pisman degilim.
İşin garip tarafı şu ki bütün yorumcular şöyle kaka böyle kaka millet bozuk insanlar bozuk diyor..
Ya bu forumda Türkiye den kimse yok...
Ya tüm iyilerin hepsi bu forumda...
Ya da....
Hiç mi iyi adama denk gelmediniz yav. Hiç mi dürüst ticaret yapan görmediniz. Birkaç olumsuzluk ise niye bu kadar kötümser siniz.
Burası da nihayetinde toplumun aynası. Herkesi tenzih ederim ama eğer umum kötü ise buradaki lerde kötü olmaz mı. Yok burda çoğunluk iyi ise niye bu kadar türk insanını yerin dibine sokuyorsunuz..
1. Burada kotu yazinca insanlar kotu, iyi yazinca insanlar iyi olmuyor. Keske olsa. Sadece olan gozleniyor.
2. Sizce niye insanlar kotu diyor? "Turk milletinden nefret ettikleri icin kotuluyorlar" mi cevap? Yoksa oz elestiri mi yapiyorlar? "Bu bizim bariz bir eksigimiz. Reddetmek yerine farkinda olalim ki duzeltmeye calisabilelim. Yoksa boyle devam eder, ve zarari hepimize dokunur" mu diyorlar?
3. Siz iyi misiniz? Su forumda hakkimi helal etmedigim 2 uyeden birisiniz. Bazi konularda yuzde yuz farkli fikirlere sahip oldugumuz COQ, Arndiol, YasinC, espresso gibi uyelerle saygi cercevesinde insan gibi iletisim kurabilirken, siz utanmadan "bu adama terorist desenize!" diye taslatmaya calistin, ama kimse cevap yazmadi. Asil kendinize sormaniz gereken soru: Siz niye kendinizi iyi zannediyorsunuz?
İşin garip tarafı şu ki bütün yorumcular şöyle kaka böyle kaka millet bozuk insanlar bozuk diyor..
Ya bu forumda Türkiye den kimse yok...
Ya tüm iyilerin hepsi bu forumda...
Ya da....
Hiç mi iyi adama denk gelmediniz yav. Hiç mi dürüst ticaret yapan görmediniz. Birkaç olumsuzluk ise niye bu kadar kötümser siniz.
Burası da nihayetinde toplumun aynası. Herkesi tenzih ederim ama eğer umum kötü ise buradaki lerde kötü olmaz mı. Yok burda çoğunluk iyi ise niye bu kadar türk insanını yerin dibine sokuyorsunuz..