Hacıdayı hala bişey almadın mıKasım fiyat listesi gelecek haftaya. Bence git bir sıfır MT07 al yoksa öbür ay onu da alamayabilirsin.
motoru satamadım ya daha satabilsem direk gidip cbr 650 r alıcam.
elinizi çabuk tutun bence. dolar aldı başını gidiyor.
ben önce motoru alıp daha sonra kendi motorumu satmıştım.
diğer türlü zor denk geliyor.
Arkadaşlar bu kasko için nereyi tavsiye edersiniz?
quick sigortaya bi sorun. trafik sigortasında motosiklete her zaman en düşük teklifi veren firmadır. garip (ve nadir) bir şekilde motosiklete sempatisi olan bir firma gibi de görünüyor. Özellikle internet sayfasında motosiklete özel hizmetlerin yer aldığı seçenekler var. Kaskosu için ise KaskoMotto diye aratın nette çıkar.
Şimdi başvuru yapıyorum bakalım ne kadar çıkacak onuda paylaşırım en azından sizinde bir bilginiz olur?
quick sigortaya bi sorun. trafik sigortasında motosiklete her zaman en düşük teklifi veren firmadır. garip (ve nadir) bir şekilde motosiklete sempatisi olan bir firma gibi de görünüyor. Özellikle internet sayfasında motosiklete özel hizmetlerin yer aldığı seçenekler var. Kaskosu için ise KaskoMotto diye aratın nette çıkar.
Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Aklınıza getirmek istemesem de lütfen motosikletinizi iyi muhafaza ediniz. Malum hırsızlık olayları tavan durumda. Umarım her daim kazasız belasız gönlünüzce kullanırsınız. Kırmızı da çok yakışıyomuş he![]()