İlk gün ciddi bir baş ağırısı ile uyandım. Ondan önceki gün yolda biraz soğuk vurmuştu ve önemsedemedim ama evdekilere yanaşmadım. İkinci gün sabah yine aynı şekil feci bir baş ağrısı ve dinmeyen bir ateş vardı. Gidene kadar ateşim 38in altına inmedi ve saat 11.20de sıraya girdim. Saat 4de sıram gelene kadar 4.5 saat bekledim. Gözümü her kapayışımda başım ağrıyordu, ateşim 38in altına inmiyordu, burnum akıyordu ve en önemlisi kuru öksürüyordum. Testi oldum evime döndüm ve ateşim daha da arttı. 38.6 gördüm akşam saatlerinde bu yüzden de parol aldım. Ateşim uyumaya yakın saat 12 civarında 37.5e indi ve gerçekten dünya varmış dedim. O kadar kötü bir baş ağrısına sebebiyet veriyordu ki ateşim gözlerim çıkacak gibi oluyordu(4.5 astigmatım bundan dolayı oluyordu). Şu an ateşim 37nin altında yani bir bakıma iyiyim ama ciğerlerim acıyor. Bundan dolayı ben de 8tane içtim. Akşam da 8tane diyor. Sonrası sizinki gibi benimki de. Bende sadece tek ilaç var onun da adını yukarda yazdım. Ek olarak devit, decavit, 1000mg c vitamini alıyorum ve 5lden fazla su içmeye çalışıyorum.
Günde 16 hapı almanızı kim söyledi hocam filyasyon ekipleri mi?Tam olarak nasıl kullanılıyor bilmiyorum ama sabah 8 akşam 8 saat olarak yazılmış olmasın?Günde 16 hap biraz extreme geldi bana.