Aynı soruyu sadece üç başlığa yazmışsınız. Cevap gelmeyebilir. Bence en az bir üç başlık daha açmanız lazım. Sonunda biri ikna olup cevap yazacaktır.
Yada çok daha zor olanı yapıp, distribütör veya yetkili servislere bir telefon açıp sormak olabilir.
En yeni modellerde 12000'deki subap aralik ayari ileriye alinmadiysa "benzer fiyat"tan kastettikleri aynisinin iki ya da uc kati olabilir mi acaba?Biz iki arkadaşa Street Triple RS aldık. İlk bin bakımı 700 lira tuttu. Bakımlar 10 binde bir, fiyat benzer olacakmış. R da herhalde aynıdır.
Banada öyle söylediler kimisi 6 bin diyor kimisi 10 bin bayiye ulaşabildim 10 bin dediler fiyatta 850-800 arası demişti yorumun için teşekkür ediyorumBiz iki arkadaşa Street Triple RS aldık. İlk bin bakımı 700 lira tuttu. Bakımlar 10 binde bir, fiyat benzer olacakmış. R da herhalde aynıdır.
Bayiyi aradımda 10 bin 10 bin demişti bana dün bakalım hangisi doğru şaşırdım doğrusuSahibiyim. 6000km bakımı 562 lira tuttu. Bilgine.
En yeni modellerde 12000'deki subap aralik ayari ileriye alinmadiysa "benzer fiyat"tan kastettikleri aynisinin iki ya da uc kati olabilir mi acaba?
Bayiyi aradımda 10 bin 10 bin demişti bana dün bakalım hangisi doğru şaşırdım doğrusu
Gösterişli ama saçma bi laf. İlk başta mantıklı geliyor ama gerçekçi değil.Bu motoru alcak para olup bakımının 3üne 5ine bakmanıza anlam veremiyorum. Aslan besleyen yemini düşünmez diye bir söz vardır ki bu bakımla bitmiyor motora binmek ilgilenmek de bir masraftır kozmetik olarak güzelleştirmek de. Alacağınız motor benim için dünya para. Bırakın da tasarım harikası bir italyan bakımda pahalı olsun.