@libera
Bak dostum sadece iki mesajın var, foruma da bugün üye olmuşsun, belli ki canın yanmış. Problemin hakkında bir bilgi yazmadığın gibi sadece şikayette bulunmuşsun.
Bizlerin de bazen ufak tefek sorunları oluyor. Ama lisan-ı münasiple bir şekilde bunları hallediyoruz.
Honda, yamaha gibi markalar alıp 3 ay parça bekleyen insanlar biliyorum. Sonuçta GTS 250 2005 yılında çıkan bir motosiklet. Başlığı okusaydın sadece türkiye değil avusturalya, singapur, taiwan forumlarından da dostlarımız olduğunu görürdün.
Şu an benim motorum 15.000 kilometrede ve gezmediğim yer kalmadı, izmirinden, çanakkalesine, ayvalıktan, edremite kadar her yere bu motorla gittim. Bir kere bile beni üzmedi.
Sonuçta bu mekanik bir alettir, eninde sonunda sorununa çare bulunur, yanlış servis seçimi, yanlış arıza tesbiti gibi sorunlar ülkemizde daha sık yaşanıyor.
Ama motana dediğin firma aslında Suzuki Türkiye'nin alt kuruluşudur. Yani SYM almayacaksan Suzuki'de almayacaksın artık demek oluyor bu.
Halbuki gelip bizlere sorsaydın, yardım isteseydin seve seve sana yardımcı olurduk....
Şu başlığı tekrar baştan oku bakalım, senden başka şikayet eden varmı????
Tüm SYM kullanıcıları motosikletinden gayet memnun gördüğün üzere, senin böyle bir problemin olmasaydı, muhmelen sende buraya gelip dandik motana diye kükremeyecektin, sessiz mutlu çoğunluğun arasında olacaktın....
Yine de problemini düzgün bir şekilde anlatırsan buradaki herkes imkanlar dahilinde sana yardımcı olmak için elinden geleni yapacaktır kuşkun olmasın....