Bugün aranıza katıldım ve 260 km kullandım.
BN251'den sonra kullanışı çok rahat geldi. Gidonun açısı dönüşleri kolaylaştırıyor. Özellikle yavaş hızda debriyajla dönerken BN251 gidonu çok uzaklaşıyordu. Bu motosiklette daha rahat ettim. Ama baş parmak diplerimde baskı oluştu. Kollarım omuzlarımdan değil de göğsümün ortasından çıksaydı mükemmel bi gidon açısı olurdu. Zamanla alışırım galiba.
Amortisör çok sert. Aşırı sert. Öyle böyle sert değil. BN251 tümsek ve çukurları daha iyi sönümlüyormuş ama 400NK viraja çok çok daha iyi giriyor. Önceden motosikleti zaptedeceğim diye uğraşıyormuşum. 400NK ile viraj çizgisini daha rahat çiziyorum.
Titreşim beklediğimden daha biraz fazla. Ama rodaj sonrası azalacaktır. Ayrıca rodaj sebebiyle 6 - 7 bin devri geçmiyorum. Videolarda diğer kullanıcıların yorumlarından gördüğüm kadarıyla titreşimin en çok olduğu aralık burası sanırım. Rodaj sonrası üst devirlerde ne kadar titrer bilmiyorum.
Alt devirlerde BN251 tek silindirin avantajı ile çok daha atikti. Bu şu an resmen gitmesek mi abi diyor. Üst devirlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum.
Motosiklet iyi ısınıyor. Bendeki mi böyle sizde de aynısı mı bilgilendirin lütfen. Sürüş anında 90 derece. Işıkta durmaya gelmiyor, hemen 100. Ama 100 oldu mu fan 92-93'e kadar indiriyor. Hararet sorunu yapıyor demiyorum. Çok sıcak çalışıyor sürekli. BN251 anca trafikte ısınırdı. Belki de bu gayet normal. Dediğim gibi bilgilendirin beni. Sonuçta amatör sürücüyüm.
Arada az ve sabit gaz verince gaz tepkisi saçmalıyor. 30 km sabit gitmek istiyorum. Bi gazlıyor bi tamamen duruyor. Düşük hızda sabit gideceğiz diye rodeo yapıyorum.
Ben hayatımda sadece 14.500 km BN251 ve 260 km 400NK kullandım. Bu kadar tecrübeme göre ben memnunum. Bu fiyata bu motosikleti iyi aldık.
Son olarak çok şık motosiklet. İlk günden durduğum yerlerde 3 kişi geldi sordu. BN251 de ilgi çekiyordu ama buna resmen dönüp bakıyorlar. Ve ben nazara inanıyorum arada okuyun motosikletinizi :mrgreen:
400NK facebook grubuna giremedim. 2 defa katıl dedim ikisinde de ret yedim. Galiba sadece elit 400NK kullanıcıları grubu
Tekeriniz düz bassın.