Çok dik yokuş aşağı boşta gitmek tehlikelidir , tutki benzin bitti vs boşta gitmek zorunda kaldın kontağı açık tut ki fren lamban yansın , yeni nesil motorlarda da ABS çalışsın..
Bu forumdaki insanlar neden sürekli birilerini linç etme ezme hor görme eğilimindeler.benim Türkçe veya İngilizce kullanmamdan sanane kardeşim. Adamlar illa bi yerden gömme peşinde
İnci sozluk daha samimi geliyor artik bu forumdan
Simdiki motosikletim kontagi kapatsam bile belli bir hizin altina inene kadar calismaya devam ediyor!!! Muhtemelen ABS'yi aktif tutmak icin diye oldugunu tahmin ediyorum...
Yanlış: Kullandığın motorun marka,model,hacmi ve rengi ne olursa olsun mutlaka çevrende birinin komşusu, amcaoğlu, yeğeni ilk motor olarak o marka,model,hacim ve renk motorla başlamış olup bir yerlere patlamış, mucize eseri sağ kalmış ve motosiklete tövbe etmiştir.
Doğrusu: Hadi len ordan.
Yanlış: Gençken bizde Java yada MZ e binerdik, bunlar motor mu ? Tek teker İzmir'e kadar giderim.
Doğru: Bisiklet sürmeyi dahi bilmiyor. Debriyajı ön, sağ maneti arka fren sanıyor.
halbuki debriyaj arka fren![]()
Ben eleştirilere acigim dedigimi hatirlamiyorum beni kafana gore elestiremezsinEleştirmemden sanane deme hakkım var mı?
Disklere sikanlara ne demeliWD40 ve benzerleri Barkın Bayoğlu'nun önerdiği gibi önüne gelen yere sıkılmaz, yanlış bir bilgidir.
Sadece vida/somun gevşetmek ve paslanan yerleri yumuşatmak için kullanılır. "Paslanmasın diyerek" gereksiz vida/somunlara sıkarsanız zaman içinde titreşimle gevşemelerine ve ayar tutmamasına neden olabilirsiniz.
Nereye bakarsan oraya gitmezsin!
Geçen kaldırimda yürüyen afrikalı bir hatun geçen yazdan beri moda olan kıçının ancak yarısını kapayan bir şortla kırıtıyor. Ben de oraya kitlenmişim. Oraya gitmediğim gibi önümdeki trafik durmuş az daha arabanın birine bodoslama giriyordum.
Kafayı tam zamanında çevirdim ve durabildim.
Kafayı tam zamanında çevirmemin sebebi engin tecrübelwrim falan değil ha.
Hatunu geçmiştim yani görülecek bişey kalmamıştı.
İşin kötüsü bu şortlar fena halde moda.
Bir yere patlamadan şu yazı bi atlatsak!
kontra diye bişey yoktur diyen vermeyi bilmeyendir
gerçekten kontra vardır verebilirsen güzel viraj dönersin![]()
Daha sabah köyden gelirken tekrar deneyimledim sola cekiyorum sağ gidiyor saga cekiyirum sola gidiyor ama bunun icin 40 50 hızla gitmen lazimmotorda kalkış yaparken sağa döncem mesela. gidonu sağa çeviriyom sağa gidiyo
orada kontra yaparsam sola giderim![]()
![]()
motorda kalkış yaparken sağa döncem mesela. gidonu sağa çeviriyom sağa gidiyo
orada kontra yaparsam sola giderim![]()
![]()