Dişiliğini kullanıp kişiliğinden olanlarda bugün.

Motosikleti
R25, CRF250L
Arz talep meselesi bu. Açınca iyi prim yapıyorlar

COQ

Motosiklet Eğitmeni

-Şu köye nasıl gidebilirim acaba?
-Burada öyle bir köy yok ama sen iste hemen yaparız!

Bunu instagramda yapan bi hanimkizimiz vardi. İlk zamanlar cok boyle bedenini kullanıp cfmoto ile cok fotoğraf atardı. Takip ederdi dönüş yapınca takipden çıkardı iki uc kez yapti böyle en son bende uğraşmadım bakmadkm birdaha. Gecen kesfette cikti kawa almis bu sefer kaldigi yerden devam ediyor ama bu sefer takipcisini bayağı bi yükseltmiş. Yani bu tarz hanimkizlarimiz genelde sosyal medyada el üstünde tutulduğunu hissetmeleri hoşlarına gidiyor. Zaten takipçinin %90 i abazan tayfa senin motorunu degil senin fizigin ile ilgileniyor kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun bacim sen 😀

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Of bu şu mal mal dans eden rus hatun. Çok iyi bee.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:06 ----------

Bunu instagramda yapan bi hanimkizimiz vardi. İlk zamanlar cok boyle bedenini kullanıp cfmoto ile cok fotoğraf atardı. Takip ederdi dönüş yapınca takipden çıkardı iki uc kez yapti böyle en son bende uğraşmadım bakmadkm birdaha. Gecen kesfette cikti kawa almis bu sefer kaldigi yerden devam ediyor ama bu sefer takipcisini bayağı bi yükseltmiş. Yani bu tarz hanimkizlarimiz genelde sosyal medyada el üstünde tutulduğunu hissetmeleri hoşlarına gidiyor. Zaten takipçinin %90 i abazan tayfa senin motorunu degil senin fizigin ile ilgileniyor kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun bacim sen 😀

Bende aynı kişiyi yazdım üstte. Çok komik valla. YouTube kanalındaki video bak o daha komedi :))

Motosikleti
QJ SRT800s
çok var dişiliğini kullanıp belli bir takipçi sayısına ulaştıktan sonra bütün erkekler şöyle böyle diye tatava yapan. Burda da bir konu başlığı vardı "kadın motovlogtan beklentiniz" diye. kadın olduğunu vurgulayıp belli bir kitleyi peşine takıp sonra birdaha buralara uğramadı mesela :)

bu arada nabıyon salih

türk kadınları ile işim olmadığından hiç ilgimi çekmiyor motor kullanan kadınlar.

Motosikleti
D400
Ben anlamadım hiç mi benim gibi bir insanla karsilasmadiniz? Hemen her şeye resmen fake gibi bir muamele gösteriyorsunUz. Komiksiniz.

Senin gibi olmayan insanları anlatsana biraz.

Fake muamelesi yapmıyoruz. Esas sorun surada, yazım tarzınız ile cinsiyetiniz arasında bütün forum bir uyumsuzluk gördüyse kusura bakmayın da ya erkeksinizdir ya da konusma sekliniz bir kadın gibi değildir.

her 2 türlüsü de sıkıntı.

Şimdi burada tatava yapıp bir yandan o kızlara ilgi gösteren abiler de gelecek ama sorsam itici der. :)
Inan ben de sosyal medya kullanmıyorum. Youtubeda vs takılıyorum bazı videolar denk geliyorum abla motora binmiş altında tayt üstünde askılı bi kaskı var kameraya anlamlı bakışlar atıyor. Amaç motosiklet sürmek eğlenmek mi yoksa başka birşey mı?

Ben mi çok sığ düşünüyorum abartıyorum bilemiyorum. Aksini düşünen varsa düşünmesin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------

Selami sakin ol. Senin sinir olduğun gibi ben de sinir oluyorum işte. Bu bir eleştiri sonuçta. Alınmaca gücenmece yok şimdi. Neyse tamam bir şey demedik abi sakin. Ayrıca kimseye okul çocuğu demem bir dayatma da yok ortada. Abi sadece motosiklete binerken açma kicini pantolon giy, nolmus?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------

Ayrıca benim kişiliğim bu dünyada tek ve özel. Tanımayan üzülmeli.

ya hocam keşke eleştrini kendine saklasaydında ben okumasaydım bune ya sana ne diycem ama bu bile az gelir ben sürekli motosiklet sürüyorum kendi sayfam var instagramda '' PİSTON TV '' diye full karı kız resmide paylaşıyorum bana mesaj atıyorlar paylaşırmısın diye o yüzden paylaşıyorum sizin gibilerde geliyor neden böyle şeyler yaplaşıp pirim yapıyorsunuz diye paylaşıcam hocam sizin gibi düz zihniyetli olanlar için paylaşıcam ve insanların bu şekilde giyimlerine karışanlara karşıda '' SİZENE ULAN '' diyor ve susuyorum.

Yahu arkadaşlar , çoğunuz gençsiniz , hayatınızın en güzel yıllarındasınız, kendinizi bu kadar kasmayın, insanın doğasında beğenilmek vardır bu ayıp değil , yaşınızın keyfini sürün .

Senin gibi olmayan insanları anlatsana biraz.

Fake muamelesi yapmıyoruz. Esas sorun surada, yazım tarzınız ile cinsiyetiniz arasında bütün forum bir uyumsuzluk gördüyse kusura bakmayın da ya erkeksinizdir ya da konusma sekliniz bir kadın gibi değildir.

her 2 türlüsü de sıkıntı.

valla şayet ikinci seçenek ise yani kadın ama konuşma tarzı farklıysa benim yine de kabulüm. karantinada büyük yokluktayız :p akjfgakjga

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------

benim en çok sevdiğim gözüme hoş gelen hatunlar böyle hatunlar :D

[url]https://i.hizliresim.com/tcysbK.jpg[/url]

oyşhh yalaruğn akgjakjgak

başlığı açan kişi kadınsa eğer kadının kadına şiddetine bir örnek görüyoruz burda. kimse açık seçik giyindi diye kişiliğinden ödün vermiyor önce o konuda bir anlaşalım. evet ekipman önemli ancak kişinin kendi güvenliği için önemli ve kullanmak da tamamen kişinin kendi seçimi. insanların istediği gibi giyinmesi ve bunu herhangi bir yerde paylaşması sizi neden rahatsız etmiş anlamış değilim ancak her ne olursa olsun kimseye karaktersiz veya teşhirci diyerek hakaret edemezsiniz.

Benim şahsi fikrim her an ulaşılabilirlik, basitliğin bir göstergesidir. Çok takipçileri varmış olur tabiki , bir tık kadar uzaktasın hepsi bu... Güzel olabilir ama özel değil

Sevgili forum yöneticileri, bu forumun popüler olması için gerçekten bu tip trollere gerek var mı merak ediyorum, hedef kitleye hitap edebilecek bir çok canlı başlık mevcut bence,

Trollük yapıp kişiliğinden olanlarda bugün.

Ekipman önemli diye tavsiyede bulunuyorsunuz emir vermiyorsunuz unutmayın. Can kişinin canı isteyen istediğini yapar istediğini giyer. Size ne oluyor ki? Kanun kaskı zorunlu kılmış kask takıyorsa gerisi kendi tercihi. Ekipman önemli eyvallah sağol hatırlattığın için ama “ekipman önemli Lan takacaksın niye takmıyorsun okul çocuğu “ tribine giriyorsunuz beni sinir ediyorsunuz.

Kask takmak, motorcuların ölmemesi için zorunlu. Taytla, tişörtle, şortla 150 kmh ile düşüp kemiklerine kadar eriyip ölmekten beter olma diye ekipman takmalılar. Bizim istediğimiz gibi sürmedikleri için değil.
Şortla motora binip 120 ile otobanda gezen insanları eleştirme özgürlüğümüz var, evet. Kadın, erkek farketmez.

böyle bi takım elemanlar var, motor üstünde teşhircilik yapan kadınlara saydırıyorlar. o kadınlara ulaşabilseler problem olmayacak ama o kadınlara ulaşamadıkları için onları teşhirci ve ahlaksız olmakla itham ediyorlar. mide bulandırıyor bu tarz adamlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar