Kocaeli İl Temsilcisi
Teşekkür ederim yorumunuz için. Evet haklısınız. Her geçen gün motosiklet fiyatları giderek artıyor ancak şuan alabilecek durumum yok malesef. Yani motora bakıp daha çok heveslenirim ama anlaşıp pazarlığa oturacak biriklim malesef yok2 yıla belki piyasa düzelir bilemeyiz. Ama artarsada ona göre takviye yaparız o sorun değil. Hararet konusuna geleyim. Dediğim gibi Samsun'da yaşıyorum. Trafiğe takılmamak için iş çıkışı trafiğin yoğun olduğu saatte sahilden gidiyorum ve orda trafik sorunu olmuyor. Ben motorumda Samsun-Kayseri yolculuğu yaptım. Yaklaşık 500km. Ve 170-180 son gaz basa basa gittim. Dinlenerek, moal vererek gittiğim halde sağ kolum tutmadı gaz açmaktan :mrgreen: Bu sebepten dolayı 600cc almayı çok istiyorum. İlk sebebi rahatlığı, konforu. İkinci sebebi görünüşü ve sesi
İmkanınız dahilinde 2 yıl boyunca maksimum birikimi yapın o halde. TL olarak değil de altın olarak tutun maddi durumunuzu. 2 yıl sonra da bütçenize göre bir 2. el 600'lük bakarsınız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------
Sana özelden yazmıştım keşke ozaman alsaydın daha karlı olurdu![]()
Ocak ayında alsaydım çok daha karda olacaktım evet hocam. 5-6 ayda 2. el piyasası inanılmaz arttı maalesef. MT-25 aldıktan sonra çok tatmin olmamıştım ve korktuğum başıma gelmişti. En azından karla satarak, üstüne az bir şey ekleyerek aldım XJ6'yı. Motordan aşırı memnunum şu an için. Aradığım kriterleri karşılıyor tam anlamıyla. Akseuar olayının kısıtlı ve yaygın olmaması sıkıntı sadece.