- Motosikleti
- CBR 125 R 2014
Sen luppoları hazır ettin mi başlık açıyorum cuma saat 12 de burada "luppomu alamadım juicy e doyamadım" diye
dur eşofmanlı şevketi izleyeyim aklıma geldi 
Sen luppoları hazır ettin mi başlık açıyorum cuma saat 12 de burada "luppomu alamadım juicy e doyamadım" diyedur eşofmanlı şevketi izleyeyim aklıma geldi
![]()
İnanıp inanmamak size kalmış. Yokluk çeken, sadece o gün eline para geçerse yiyecek alabilen çok insan var ve bence açıklamadı ki durum olası bir durum. O yüzden paylaşma ihtiyacı hissettim.
İşin komik tarafı nerede başlıyor biliyor musun? kapı komuşunun anlatımı diyor ya orada başlıyor işte. Onun kusura bakmayın onun kapı komşuluğunu si.... sıçayım ben adam sana durumum yok marketten bir şey alacağım diyor adam da para verip yolluyorsun ha ? Hey yavrum hey hey sonra birde kapı komşusuyum ben diyor. Hangi yüzle ? İşte anlatılanların yalan ve komedi olduğu tarafı bu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------
Ayrıca duyduklarınızın hiçbirine gördüklerinizin yarısına inanmayın demişler artık ben ne duyduğuma nede gördüğüme inanıyorum o yüzden cuma günü luppoluyorum abi![]()
Yav arkadaşım avukat yapacaksin beni. Okudun mu bu metni doğru söyle...
Sen niye bu kadar korkuyorsun ki. Dün paylastigim videolari görmedin herhalde yada işine gelmedi mi.
Allah 'ın ne olduğunu kimseden öğrenmeye ihtiyacım yok saçmalama lütfen. Anlaşıldı somut bir şeyler ortaya koymaktan acizsin.
23-24-25-26 sokağa cıkma yasağında en az 5 paket luppo almak lazım
acıkcası ben luppocu abi icin yapılan acıklamaya inanmadım, insani hislere oynanmış gibi geliyor.
Ama ülkemizde ekonomik sıkıntı çeken o kadar insan varken mümkün değil de demem.
Ateizm ve ateist kelimesini aynı eş anlamlı mi algıladın. Eğer böyle ise demekki kapasite ve akıl konusunda çok haksız değilim.evet "ateizm" inancım gereği benim düşmanımdır. Ateist birine de sen doğrusun demem ama kalkipta bir şey yapamam niye inancımdan dolayı...
Düşman, yolda giden sıradan bir vatandaşla aynı haklara mı sahip? Değildir herhalde... Öyleyse nasıl düşman? O zaman hangi haklarını yemek caizdir, hatta sevaptır? Açıklayın lütfen, örnekler verin.
Mesela bir daire başkanıysam işe ateist birini almak yerine müslümanı mı tercih etmeliyim? Düşmanı işe alacak değilim herhalde değil mi?
Evet siyaset meydanına hoşgeldiniz sevgili konuklar: Bu gece ki konuklarımız her zaman ki gibi forum üyelerimiz ve luppo. Konumuzda luppo. Evet luppo bey sizden başlayalım ne demek istersiniz bu konu hakkında ? Aaa konuklarımız luppoyu yemiş. O zaman biz de programı kapatalı efendim tane tane yiyin bak 3 tanesini aynı anda yuttu şunda meysu verin tıkandı zaar .Cuma günü gece saat 00.01 luppo özel yayınımızla karşınızda olacağız iyi akşamlar efendim. Oğlum jimijib bizim luppoları sakla bu yamyamlardan bize kalmaz.
...
Ateistleri dusman olarak goren biri, nasil bas ortusunu savunabilir? Ikiyuzlulugun, cifte standardin, hipokrasinin ta kendisi olmaz mi?
Şimdi sıkıntı şurada; ateist kişi inançlı kişi için şüphesiz ve net yanlış. İnançlı için Allah'ın varlığı matematikteki 1+1=2 kesinliğinde bir konu. O yüzden başörtüsünü savunurken ateistleri düşman görmesi de çok doğal. A’râf Suresi 179. Ayet'te de yazıyor.
Daha önce de yazmıştım; inaçlılarla inançsızların dünyaları birbirine bütünüyle uyumsuz...
Açıkçası beni o ayette bahsedilenler gibi gören kişi de benim için potansiyel tehdit ve düşmandır.
ATP ilk bir kac mesajinda ateistlere dusman oldugunu soyledi, sadece en son mesajina "ateizm"i ekledi.
Hatta kendisine 2-3 kez soyle bir soru sormustum:
Hatta geçiştirmemesi için açık ve net bir senaryo onerdim:
Sahsen sucsuz masum bir vatandasi, sadece inancindan dolayi dusman olarak gormek, tavsip edilebilir bir sey degil. Insanlar inancinda ozgur degil mi yahu? Ateistleri dusman olarak goren biri, nasil bas ortusunu savunabilir? Ikiyuzlulugun, cifte standardin, hipokrasinin ta kendisi olmaz mi?