- Katılım
- 22 Eyl 2019
- Mesajlar
- 492
Valla benim de fikrim koltuğun rahat olmadığı yönünde. Motor genel olarak rahat değil yani. Koltuk dar, arkaya doğru iyice daralıyor, oturma poziyonu hafif de olsa bir commuter için yatık kalıyor, pegler geride kaldığı için dizler de aynı şekilde bir commutera göre kırık. Bu rahatsızlık 25-30 km sonra belli ediyor kendini. 5-10 kmlik mesafelerde yormuyor.
Yani fiyatı belli zaten bunları hoş görüp sorunsuzluğuna pay verip almak lazım zaten, 4500 kağıda almıştım ben, çok koymuyor rahatsızlığı o yüzden.
Allah Allah bi ben rahat buluyormuşum motoru o zaman. 80 km durmadan gittim hiçbir şey olmadı bana yani. Sadece yol yorgunluğu oldu ama ne bir yerlerim ağrıdı ne de bir yerlerim uyuştu. Bir günde 240 km de yaptım molalarımda da bir şey olmadı o molalar da sadece navigasyona bakmaya flndı.





