MOTOSİKLET SÜRMEYİ BİLMİYORSUN DİYENLERE :cherry::cherry:
Şaka bir yana İstanbul'da motosiklet sürmek normalden 10 kat daha zor bence, ama yinede pes etmiyorum her şeye rağmen benden kurtulamayacaksınız
BURADAYIM :queen:
https://www.youtube.com/watch?v=2cm1LcQmHYA
Sevgili motorcu arkadaş, bu vlog işine neden girdin? amacın ne idi.. birkaç video paylaştın hepsine bakmamış olabilirim yalan yok ancak baktıklarım arasında herhangi eğitici bir bilgi, ilgi çekici bir içerik, insanların en değerli şeyini yani zamanını sana ayırmasına değecek bir ayrıntı göremedim. o sebeple tekrar soruyorum bu kanalı açmandaki amaç ne idi diye..eğer bu işi devam ettirmek istiyor isen, sana değerli dakikalarını ayıran insanlara birşeyler sunman gerekiyor.. kimi vloglar gerçekten eğitim veriyor.. motosiklete başlama niyeti olmayan insanları motosiklet sevdalısı yapıyor, o insanlara sen de yapabilirsin umudunu aşılıyor, kimisi çeşitli akrobasi hareketleri yapıyor. tek teker üstünde makas atan insanlar bile var(tasvip etmiyorum elbette), ama videoyu izlerken heyecanını karşısındaki izleyiciye geçirebiliyor bu insanlar, o bakımdan değerliler.. senin yolu bile doğru dürüst gösteremediğin kameranla, şehiriçinde 20 30 la giderken nereden niye geldiğin, şehr-i İstanbul'a alışma süreçlerin neden bizim ilgimizi çeksin.. tekrar rica ediyorum, ya bu işi yapma, ya her başlıkta reklamını yapmaya çalışma ya da yapacaksan hakkını ver.. insanlar videonu izlediği zaman bugün de şunu öğrendim, bu video bana şunu kattı, bakış açımı değiştirdi diyebilsin.. aksi takdirde her başlığa bu videoları ataçlaman, tacizden öteye gitmiyor.