Oyun önerisi RIDE - Bir motosiklet oyunu.

Ama öyle böyle değil. Oyun içersinde supersport hayal motorlarla gazlamıyorsunuz, her tür motor ve her tür yarış var, 600rr alıp manetlerine kadar değiştirebiliyorsunuz. Sürüş biraz zor ama alışınca çok zevkli oluyor oyun. Tavsiye ederim. Steam a de gelmiş 40$ gibi bir fiyatı var.
Bilgisayarda türkçe olarak oynayabiliyorsunuz oyunu. Birde video koyayın oyun içi oynanışladan.

Ben oyunu PS4 için aldım güzel bir oyuna benziyor herşeyden önemlisi oyun tamamen türkçe :)

İndirimi bekleyin bence yada g2a gibi namı büyük sitelerdende daha ucuza denk getirirsiniz.

75TL Ye oyun alıcağınıza torrenten beleşe indirip Motor almak için 75 tl koyabilirsiniz veya Benzin alabilirsiniz :)

Şu motosiklet oyunlarında motorun yatışını bir türlü yapamıyorlar.Kontrol ederken kesik kesik hareket ediyor.

Ride ve Motogp video oyunlarını milestone yapıyor. 2015 ten beri de çok iyi yapıyorlar tavsiye ederim.

Ride daha hoşunusa gidecektir. Sürücünüze normalde size pahalı gelen kaskları ve tulumları alabilir.
Bu ülkede hayatta binemeyeceğiniz motorlara binebilirsiniz. Öyle bir çeşitlilik var ki. 1980 model 2 zamanlı 500' lük ten BMWR1250 GS' e kadar. Hatta Benelli Tornado TRE 900 bile var düşünün yani yok yok :)

Motogp de biraz daha yarışçı hissedersiniz. Çünkü mevcut takımlardan birinde yada kurduğunuz bir takımda kariyer yapma imkanınız var. Kendinizi geliştirip Marquez' i tokatlayabilir yada takım arkadaşı olabilirsiniz.

https://ridevideogame.com/
https://motogpvideogame.com/

Ride 3 steam da 70 tl olmuş ..acaba x box one ye indirebilirmiyim ..bilen birisi bi bakabilirmi acaba

Motosikleti
Honda CB125F
Oyun çok başarılı. Grafikler, oynanış, şehir parkurları hepsi çok iyi. İki hafta önce Steam'den 8 TL'ye aldım şuan 32 TL. Steam'in dönemsel büyük indirimleri oluyor. Denk gelirseniz kaçırmayın

Ben ride2 almıştım bayağıda ilerledim.Alışınca falan sıkmaya başlıyo artık yürüyüp gidiyosunuz pistlerde.En zevklisi de benim gözümde nunburning pistinde zx-10r ile gazlamak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar