Arkadaşlar titreşim hangi hızlarda hissediliyor ve ayaklık ve elciklerde mi mevcut?
Tireşim totoda hissediliyor. Elcik ve ayaklarda yok bende.
Arkadaşlar titreşim hangi hızlarda hissediliyor ve ayaklık ve elciklerde mi mevcut?
dominar 400 için ayna değişimi yapacağım arkadaşlar, önerileriniz nelerdir?
araştırdığım kadarıyla apache aynaları takan var mt 7 aynası takan var. Kararsızım.
Not: boy 1.89 olduğu için gidon yükseltme olmasına rağmen dirsekler genede belli oluyor. önerilere açığım.
Bu arada bakımda bende arkayı 43 yapmayı düşünüyorum. Ön 16 yapma diyaloglarını okudumda, orjinali kaç ön dişlinin?
araştırdığım kadarıyla apache aynaları takan var mt 7 aynası takan var. Kararsızım.
Not: boy 1.89 olduğu için gidon yükseltme olmasına rağmen dirsekler genede belli oluyor. önerilere açığım.
Bu arada bakımda bende arkayı 43 yapmayı düşünüyorum. Ön 16 yapma diyaloglarını okudumda, orjinali kaç ön dişlinin?
Ben face'de uzatma satan birinden aldım ve aynadan önceki kısma monte ediliyor ve 3 cm uzatıyor. Görüş de güzel bu şekilde. Altta link paylaştım.
https://m.facebook.com/groups/1513013598938195?view=permalink&id=2057386191167597
Çokça hepsini yazmıştım ama gene de yazayım. Ön 15 arka 45’tir orjinalinde. Arkayı 42-43 yada sadece ön’ü 16 yaparsan aynı değerlere ulaşırsın. Optimum olanı da o zaten. Ben arkayı 40 yapmıştım. Yarım debriyaj ile kalkmalar, rüzgara karşı dirençsizleşmeler falan hış değildi. Bende pulsar varken de 150 ile gidiyordum, Dominar’da da 150, mt-25’te de 150 ile gidiyordum. Mt-07’de 100-120 arası gidiyorum ama :bounce:
Olay titreşimden kurtulmak ise 16t ön dişli yeterli olacaktır :cat:
4-5 cm olduğuna emin misiniz o boşluğun? 0.4-0.5cm olmasın o.arkadaşlar merhaba sıfır 2017 model domınar almıştım bundan 4/5 ay önce.şuan motorum 2700 km de felan.motor henüz 800/900 km deyken(tam kaç km de olduğunu hatırlamıyorum)arka dişli göbeğinde 4/5 cm lik boşluk olduğunu farkettim.Servis kaplin dendir abi garantiden isteyelim değişelim dediler.ürün garantiden serviste değişti.yanliz daha 250 km gitmeden o boşluk tekrar oluştu.bu canımı çok sıkmıştı aslında motora binesim gelmiyordu.arka dişliyi 43 dişliyle değişeceğim zaman ustaya söyledim.(bu olayı serviste yaptırmadım.bulunduğum yerdeki tamircide yaptırdım.)abi ne yapabiliriz dedim.ustam saolsun bildiğimiz iç lastikten ufak parçalar keserek kaplinle göbek arasına yerleştirdi.sonrasında 300 km lik bi gezi yaptım ve göbekteki boşluk olayının çözüldüğünü gördüm.eğer motorunda böyle bir sorun varsa ben bu şekilde çözdüm.sizde bu şekilde sorununuzu halledebilirsiniz.
4-5 cm olduğuna emin misiniz o boşluğun? 0.4-0.5cm olmasın o.
Bahsettiğiniz boşluk 4-5 cm ise kaplinden daha fazla sorununuz var demektir.
43 dişli ile ilgili izlenimlerim;
kesinlikle motorda bir rahatlama oldu. Titreşim daha az, sanki daha bi evcil hale gelmiş gibi motor daha böyle lineal oldu.
vites aralıklarım 45 dişliye göre baya bi uzadı, önceden çok çabuk tırmanıyordu 9bin devire kadar.
tork konusundaysa baya bi evcilleşti motor, sanki eski o güçlü torklu halinden eser yok gibi.
sonuç olarak iyiki takmışım sürüş konforum arttı. yakıt konusunda daha hesaplı
ama 42 dişli 40 dişli felan taksam kesin değiştirirdim geri 45 e iyiki 43 takmışım
bu makine 9000 devir çeviriyor mu?
İyi akşamlar motorumu bugün itibariyle satmış bukunmaktayim. Kafamdaki ilk seçenek dominar, yarın bi iki ilan var onları görmeye gidecem varmı dikkat etmem gereken noktalar dominara özel bir durum?