Turcamsızda 160 yapabiliyor ama biraz yardırmak gerek.Rampa aşşağı 170 yapar.Ben 175 de kesiciye soktum.O hızlara gelince motorun üstündeki adama acımak lazım,hiç keyifli değil,ızdırap veriyor insana.Saatlerce 150-160 arasında gittim.Aynı yolu aynı hızı cbf500f ile yapsaydım daha konforlu giderdim.
30 luk turcamı kullandığımda rüzgar kaskıma vuruyordu,bende 60 lık aldım,oda kaska vuruyor.Bu saatten sonra motorda aradığım tek özelliklik torku iyi olsun birde dayanıklı olsun yeter varsın 160 geçmesin.
tur camsızda yapıyor fakat işkence
tur camlıda bir şey değişmiyor gerçi zangır zangır titremeye yormaya baslıyor hele arkada artçı varsa vay haline gidiyor mu gidiyor ama stabil hızı bana sorarsanız 120 130
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:24 ----------
Valla iyimiş...160 çok çok rahat görüyorum....CBR500R için bile söyleyemeceğim aynı şeyleri, demek ki neymiş Bajaj 1 numara. Az övün malınıızı/aşırıya kaçmadan...:bounce:
vallahi dostum cbr500 ile rahat bi şekilde göremiyorsan bu hızları bilemiyorum yani bir göster motor zaten hız için üretilmiş bir makine değil mi ?
ayrıca ne marka takıntım var nede övme gibi bir derdim
yüksek hızlarda titreşim var inazumanın 400 500 ünü cıkarsalardı onu alırdım
ben hayatımda böyle konfor görmedim tık yoktu makinada ama yetmiyor işte
+ları iyi hızlanıyor
farlar muhteşem
frenleme oldukça iyi
-leri
titriyor yüksek hızlarda
zincir sesi var
gösterge paneli bana yetersiz geldi averaj yakıt tüketimi vs beklerdim
integra ile kıyaslayacak olursam abi integradan cok yakıyor 10krş fazla verir arabaya binerim dersin yani basarsan yakıt emiyor 1depo ile 240km gidebiliyorum tek silindir dedik az yaksın dedik
integra ile aynı yakıt ile 280 290 km gidiyor ve bendende iyi gidiyor yardır yardır
satarsam eğer ya vstrom alırım yada nc750