- Konu Yazar
Bu sefer Avusor ve Hüser yaylasına gittik. Avusor yaylasında şansımıza sis yoktu bişeyler görebildik Hüser yaylasına gittiğimizde çoktan sis gelmişti asıl güzel manzara aslında oradaymış ama şansımıza geç kaldık biraz... bazı yerlerde lan şimdi daha hafif bir enduro veya en azından crf 250L olaydı dediğim oldu özellikle avusorda güzel hoplayıp zıplamalı yerler vardı biraz gözüm kaldı açıkçası rally ile de gözüm yemedi bir yanlansa tutma şansım yok o yüzden yaylaya çok giderim diyenlere tavsiyem en azından L modelini alın. Ben de L düşünmüştüm ama aklımda rally kalacağından ve arada sırada uzak mesafelere gideceğimden L istemedim. Ama genel anlamda motordan çok memnunum her yola geliyor tam bir macera motoru yıllık iznimde umarım bir aksilik çıkmazsa rizeden çıkıp ege,akdeniz,iç anadolu yapıp gelmeyi düşünüyorum. Bu arada videoları hem hobi hem de hatıra amaçlı yapıyorum yani tamamen amatör olarak boş zamanları değerlendirme gibi bişey, umarım gezdiğim yerlere gitmeyi planlayanlar için bişeyler çıkmıştır.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]