İlk Uçuş Roma...!(destinyofrock)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar tanıyanlar bilirler hayli zaman bekleten Türk Hava Yollarından sonunda beklediğim açıklama geldi bugün gidip kartlarımızı aldık ve sonunda uçuşlarımız dağıtıldı 30 eylül tarihli sabah 6 civarında olcak olan ilk uçuşum İST-ROMA ve daha sonrasından istanbula geri dönüş ve hemen ardından antalya ve tekrar istanbula dönüş arkadaşlar herkese hayırlı geceler bana uyku yok heycan :queen: kendinize iyi bakın...:bounce: :wiinkk: :cherry:

Kader canım çooooook sevindim:)
umarım hayatın hep böyle güzel ve mutluluk içinde geçer:rendeer:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Seni artık pek göremeyiz kardeşimin baldızı yeni girdi Thy oradan biliyorum, tabi sabredip sıkı çalışırsan yakında cbr yi 1000 lik yaparsın. :cat: İlk zamanların zor geçecek Allah kolaylık versin.

niye gidiyonki ben anlamadım eğlenmeye gidiyosan saçma bişey

sakal uçuş görevlisi olmuş galiba. hayırlı olsun. ama kabin görevlileri çalışma hayatları boyunca nükleer santralda çalışanlardan daha fazla radyasyona maruz kalıyormuş haberin olsun

Moderatör (forrap)
Çok sevindim...Başarılar dilerim,umarım herşey gönlünce olur:rendeer: İyi uçuşlar...

Bu arada belki duymuşsundur yeni bir kitap çıktı ismi -Gökten Üç Hostes Düştü- eğer haberin yoktuysa belki ilgini çeker diye söyledim,yazanların söylediğine göre içinde uçuş anıları ve büyük bir birikim varmış.
247279_2.jpg

hayırlı yolculuklar kader
artık bize bişeler getirirsin orlardan :p arkadaşlar romanın neyi meşhurdu yawww :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bana romadan vespa yollarsın artık:D

vespa hızlı gitmez yaaaa. gilera falan isteseydin:rendeer: :queen:

anlamadığım kısaca arkadaş hostes mi olmuş. eğer öyleyse meslek hayatında başarılar dileyelim. hayırlı olsun:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Tam olarak anlayamayan arkadaşlar evet Destinyofrock arkadaşımız hostes olmuş.

-MUSTURAKİ-;446800' Alıntı:
hayırlı yolculuklar kader
artık bize bişeler getirirsin orlardan :p arkadaşlar romanın neyi meşhurdu yawww :cherry:

Roma'nın romanı meşhurmuş:cherry: Çizgi roman vs.

Pardon:pr:

Güle güle sevgi kelebeği...Allah iniş takımlarınıza zeval vermesin...

Basınçla alakalı işitme problemleri yaşayacaksın bir süre...geçici baş ağrıları ve baş dönmeleride cabası tabi...zamanla alışırsın...

Site moderatörü BBRR nin en yakın arkadaşı THY nin en kıdemli pilotlarındandır...Bir Tophane buluşmasında tanışmıştık...Ne bilim aklında olsun...

Kardeş slm tanımasamda güzel şeylere imza attıuna eminim arkadaşlarını bukadar sevindirmissınya allah senide sevindirsin yolun acık olsun

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Allah utandırmasın. Mesleğinde başarılar dilerim.

Arkadaşlar hepinize teşekkürler çok iyi dilekleriniz için ben bugün izinliyim şöle bi cicili bicili racing'imle turluyim özledim dün bodrumdaydık ilerki günlerdede adana-kayseri-ankara ve gaziantep'te yatıya kalıcam yani orada 2'şer yada 1'er gün otelde kalıcaz eğer oralardan isteği olan memleket hasreti çeken bişey almak isteyen varsa bana ulaşabilir ve resimler çekicem size ileticem benimde kitabım yazılırmış :queen:

Radyasyon içinde tek yaptığımız gelir gelmez eve duş almak bol meyve yoğurt yemek :p

Gökten Üç Hostes düştü adlı kitap aramızda konuşulduğu kadarıyla büyük sansasyon yarattı çünkü çok lakaplar takılanlar varmış neyse alıp okuycam

Keyifli ve iyi bir gün diliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar